Νορβηγίδα 18 ετών ήρθε 33 φορές στην Αγία Νάπα

Ειδήσεις Κύπρος Τοπική Επικαιρότητα
Με 33 επισκέψεις, περίπου δύο φορές το χρόνο, κοπέλα 18 χρόνων από τη Νορβηγία είναι η νεαρότερη Πρέσβειρα Τουρισμού Αγίας Νάπας.
Σε γραπτή ανακοίνωση του Δήμου Αγίας Νάπας αναφέρεται ότι «η Εlisabeth B. Andersen από την Νορβηγία, επισκέφθηκε την περιοχή με τους γονείς της συνολικά 33 φορές, δύο περίπου φορές το χρόνο, από τότε που ήταν βρέφος. Η ανακήρυξη της σε Πρέσβειρα Τουρισμού Αγίας Νάπας πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία του Δήμου από την Πολιτιστική Λειτουργό Μαρία Τοφινή Τσαντίλα».
Απονέμοντας την πλακέτα και το έμβλημα του Πρέσβη του Τουρισμού της Αγίας Νάπας, «η κα. Τοφινή εξέφρασε την ιδιαίτερη χαρά και ευαρέσκειά της που ένα τόσο νεαρό κορίτσι πραγματοποίησε τόσες πολλές επισκέψεις στη περιοχή, γεγονός που συμβαίνει για πρώτη φορά στα τόσα χρόνια καθιέρωσης του θεσμού για βράβευση των επαναλαμβανόμενων τουριστών».
Η Πολιτιστική Λειτουργός εξέφρασε «στην 18χρονη και στους γονείς της τις εγκάρδιες ευχαριστίες του Δημάρχου και του Δημοτικού Συμβουλίου, για την ιδιαίτερη και έμπρακτη αγάπη που δείχνουν όλα αυτά τα χρόνια στην Αγία Νάπα».
Σύμφωνα με την ανακοίνωση «οι γονείς της Εlisabeth τιμήθηκαν με την ίδια ανώτατη διάκριση στις 7 Σεπτεμβρίου 2017, ο μεν πατέρας της για τις 36 επισκέψεις του η δε μητέρα της επισκέφθηκε την Αγία Νάπα 38 φορές».
Πηγή: ΚΥΠΕ