Ο δρόμος της Πάτρας που είναι βγαλμένος από την οδό… Αβύσσου – Δείτε γιατί

Ειδήσεις Πάτρα Τοπική Επικαιρότητα

Αν μετρήσεις τις μεγάλες σε βάθος λακούβες χάνεις το λογαριασμό…

Όταν ο Μενέλαος Λουντέμης έφτιαχνε το μυθιστόρημα της οδού Αβύσσου Αριθμός Μηδέν, δεν θα μπορούσε να φανταστεί ότι θα υπήρχε μετά από χρόνια δρόμος στην Πάτρα που θα προσπαθούσε να πάρει κάτι από το έργο του. 

Γιατί οι λακούβες στην οδό Κυβέλης της Πάτρας είναι τόσο μεγάλες που θα μπορούσαν να λεγόταν και οδός Αβύσσου. Όσο για τον αριθμό μηδέν; Αν προσπαθήσεις να τις μετρήσεις, είναι τόσες πολλές που χάνεις τον αριθμό και ξαναρχίζεις από την αρχή. Από το μηδέν δηλαδή.

Ο δρόμος της οδού Κυβέλη, στην περιοχή των Κάτω Συχαινών, στην Πάτρα, είναι σε κάτι παραπάνω από κακή κατάσταση.  Οι κάτοικοι της περιοχής διαμαρτύρονται αφού ο δρόμος τους είναι γεμάτος από λακκούβες, οι οποίες με την παραμικρή βροχή, μετατρέπονται σε μεγάλες «λίμνες».

Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζουν οι κάτοικοι της οδού, παρά τις επαναλαμβανόμενες διαμαρτυρίες τους και την ενημέρωση για το όλο θέμα προς τις αρμόδιες υπηρεσίες του δήμου, τίποτα μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει.

Η οδός έτσι έχει μετατραπεί σε λασπότοπο, κάτι που δυσκολεύει την πρόσβαση στα σπίτια τους, ενώ τους αναγκάζει να πηγαίνουν κάθε τόσο τα οχήματα τους στο συνεργείο από τις ζημιές που παθαίνουν.

Όπως αναφέρουν μάλιστα οι πληροφορίες η κατάσταση δεν είναι καλύτερη και στους υπόλοιπους δρόμους της περιοχής των Συχαινών, με αποτέλεσμα οι κάτοικοι να έχουν αγανακτήσει.

Οι φωτογραφίες είναι από αναγνώστη του patrasevents.gr που διαμένει στην οδό Κυβέλης.

Ο δρόμος της Πάτρας που είναι βγαλμένος από την οδό… Αβύσσου - Δείτε γιατί Ο δρόμος της Πάτρας που είναι βγαλμένος από την οδό… Αβύσσου - Δείτε γιατί