Ο συνταξιούχος που δίνει χρώμα στα σχολεία της Πάτρας, ξεκίνησε την δράση του για το 2018 (pics)

Ειδήσεις Πάτρα Τοπική Επικαιρότητα

O Γιώργος Κατσίποδος ζωγραφίζει το 50ο Δημοτικό Σχολείο!

Ξεκίνησε την δράση του για το 2018 ο «σούπερ παππούς» της Πάτρας, ο ελαιοχρωματιστής ζωγράφος, Γιώργος Κατσίποδος που έχει βαλθεί να δώσει χρώμα στους τοίχους των σχολείων, ομορφαίνοντας την ζωή των μαθητών αυτή της πόλης.

Ο συνταξιούχος εθελοντής που έχει βραβευτεί για την προσφορά του και έχει τιμηθεί από δεκάδες φορείς, ξεκίνησε την δράση του για το 2018 από το 50ο Δημοτικό σχολείο της Πάτρας.

Ένα σχολείο που ήταν μέσα στο γκρίζο και πλέον έχει ξεκινήσει να παίρνει χρώμα, τόσο στους εξωτερικούς, όσο και στους εσωτερικούς του χώρους, γεγονός που φυσικά έχει κάνει τα παιδιά να χαρούν. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο συνταξιούχος σούπερ παππούς το 2017, παρά τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε κατάφερε να διακοσμήσει με το μεράκι του και την διάθεσή του, 10 σχολικούς και πνευματικούς χώρους.

Στο 50ο Δημοτικό Σχολείο πάντως, όπως μπορεί να δει κανείς από τις φωτογραφίες που έχουν ανέβει στο facebook, οι εργασίες έχουν κορυφωθεί και πάνε προς ολοκλήρωση.

Ο συνταξιούχος που δίνει χρώμα στα σχολεία της Πάτρας, ξεκίνησε την δράση του για το 2018 (pics) Ο συνταξιούχος που δίνει χρώμα στα σχολεία της Πάτρας, ξεκίνησε την δράση του για το 2018 (pics) Ο συνταξιούχος που δίνει χρώμα στα σχολεία της Πάτρας, ξεκίνησε την δράση του για το 2018 (pics) Ο συνταξιούχος που δίνει χρώμα στα σχολεία της Πάτρας, ξεκίνησε την δράση του για το 2018 (pics) Ο συνταξιούχος που δίνει χρώμα στα σχολεία της Πάτρας, ξεκίνησε την δράση του για το 2018 (pics)