Οι Μαρίνες της Κύπρου

Ειδήσεις Κύπρος Τοπική Επικαιρότητα
Τη δυνατότητα να φιλοξενήσει πέραν των 4000 σκαφών έναντι 1600 που εξυπηρετεί σήμερα θα έχει η Κύπρος τα επόμενα χρόνια, αφού ολοκληρωθούν οι διαδικασίες και τα έργα κατασκευής των προωθούμενων μαρίνων Αγίας Νάπας, Παραλιμνίου και Πάφου, όπως και η ανάπτυξη της υφιστάμενης μαρίνας Λάρνακας.

Του Σωκράτη Ιωακείμ

Πρόκειται για έργα, τα οποία προωθούνται με στόχο την αναβάθμιση της τουριστικής υποδομής της Κύπρου και τη βελτίωση του ναυτικού τουρισμού στο νησί, γενικότερα.

Στο τεύχος Mαίου το Capital Today παρουσιάζει ως cover story τις υφιστάμενες Μαρίνες της Κύπρου και τις υπηρεσίες που προσφέρουν, όπως επίσης και το τι θα περιλαμβάνουν οι Μαρίνες οι οποίες βρίσκονται στο στάδιο του σχεδιασμού και της κατασκευής. Συγκεκριμένα παρουσιάζουμε τις Μαρίνες Λεμεσού, St Raphael, Λάρνακας, Πάφου, Αγίας Νάπας και Πρωταρά.

Μπορείτε επίσης να διαβάσετε εκτενές ρεπορτάζ για το προφίλ των 15 μεγαλύτερων developers της Κύπρου(link is external), καθώς και για την επόμενη μέρα στο Συνεργατισμό και γενικότερα στο τραπεζικό σύστημα της Κύπρου.

Ενημερωθείτε επίσης για το πώς χειρίζονται τα social media τους πέντε μεγάλες εταιρείες της Κύπρου, καθώς και το success story του Κύπριου Σεφ βραβευμένου με αστέρι Michelin Ανδρέα Μαυρομμάτη καθώς και για τη κυπριακή ομάδα Nestfold που κέρδισε παγκόσμιο διαγωνισμό της NASA.

Τέλος σας ενημερώνουμε για το 24ώρο του γνωστού Κύπριου επιχειρηματία Αντώνη Ορθοδόξου, καθώς και για αφιερώματα που αφορούν στην νέα νομοθεσία για τα προσωπικά δεδομένα, τις αεροπορικές εταιρείες και το ICT solutions.

Εμείς ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το επόμενο τεύχος που θα κυκλοφορήσει στις 27 Μαΐου. Καλή ανάγνωση!

Πηγή