Πάφος: Νεκρή 33χρονη στο διαμέρισμα της

Ειδήσεις Κύπρος Τοπική Επικαιρότητα

Σε ηλικία 33 ετών, απεβίωσε γυναίκα από την Ουκρανία, η οποία εντοπίστηκε χθες αναίσθητη σε ενοικιαζόμενα διαμερίσματα τουριστικού καταλύματος στην περιοχή Κάτω Περβόλια.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η 33χρονη έγινε αντιληπτή από τον διαχειριστή των διαμερισμάτων και μεταφέρθηκε στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου, όπου ο επί καθήκοντι ιατρός διαπίστωσε τον θάνατο της.

Μέλη του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου μετέβησαν στη σκηνή για έρευνες, ενώ εξετάσεις διενήργησαν και στην κατοικία της, αφού η 33χρονη, όπως διαπιστώθηκε, ήταν μόνιμη κάτοικος Κύπρου. Από τις προκαταρκτικές εξετάσεις η Αστυνομία έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας.

Τα ακριβή αίτια του θανάτου της αναμένεται να διαφανούν κατά τη νενομισμένη νεκροτομή που θα διενεργήσει επί της σορού της ο ιατροδικαστής Νικόλας Χαραλάμπους.

Πηγή