Παπαδιά σε ΣΙΓΜΑ:Ο άντρας μου είναι αθώος – Τραβούμε σταυρό

Ειδήσεις Κύπρος Τοπική Επικαιρότητα

Παρέμβαση στην εκπομπή Μεσημέρι και Κάτι έκανε η σύζυγος του πάτερ, στο σπίτι των οποίων διέμενε ως ανάδοχη η Έλενα Φραντζή. Η γυναίκα, ενώ αρχικά διατήρησε την ανωνυμία της, ακολούθως ήθελε να αποκαλύψει η ίδια το όνομά της.

Η πρεσβυτέρα του ιερέα έκανε λόγο μέχρι και για δωροδοκία της άτυχης Έλενας, ωστόσο το Sigmalive επιλέγει να μην αναδημοσιεύσει τις εν λόγω αναφορές, τις οποίες μπορείτε ν’ ακούσετε αυτούσιες στο βίντεο.

Η παπαδιά ήθελε αρχικά να εκφράσει ένα «Μεγάλο ευχαριστώ στις κοπέλες του Γραφείου Ευημερίας. Έχω κόρη ορφανή από 9 ετών. Η κοπέλα, όταν μου έφερε την Έλενα Φραντζή μού είπε ότι ήταν σε άλλη οικογένεια. Είπα στην κοπέλα γιατί τρέμουν τα χέρια μωρού; Είχε κάποια οικογενειακά προβλήματα, δεν ήξερα εγώ την οικογένεια.

Η παπαδιά μίλησε για την πρώτη αντίδραση του πάτερ όταν έλαβε το παιδί, την Έλενα δηλαδή, ως ανάδοχος γονιός, “Μου είπε γιατί την έπιασες τη μικρή αυτή; Ο πάτερ την πρώτη μέρα έλειπε από το σπίτι. Όταν ήρθε, ήταν και τα 2 παιδιά. Η Έλενα έτρεξε και έκατσε στα πόδια του πάτερ”, ανέφερε.

Κληθείσα να σχολιάσει την καταδίκη, η παπαδιά ανέφερε ότι «καταδικάστηκε ένας αθώος».

Για το αν αυτή ασκούσε βία στο παιδί, η πρεσβυτέρα ανέφερε «Με ρωτήσατε πόσες φορές ερχόταν η μάμα της και την έπιανε και έτρεμε ολόκληρη; Ο πάτερ Στυλιανός ζητούσε να την φέρουν πίσω (η βιολογική της μητέρα δηλαδή) για να την προστατεύσουν. Είχα και τις δυο κόρες στο σπίτι στον Φαρμακά. Αδίκως καταδικάστηκε ο πάτερ. Ποιοι την πλήρωσαν;», ανέφερε.

«Της έκαναν πλύση.. είμαι αποφασισμένη για το καλό των κορούδων. Ο άντρας μου τράβηξε τον σταυρό του, εγώ τον τραβώ ακόμα. Να μην κατηγορείτε τις κοπέλες του Γραφείου. Η κοπέλα του γραφείου, όταν θα έπαιρνε την Έλενα μού τηλεφωνούσε. Όποτε ερχόταν, με έπιανε να μου το πει».

Η παπαδιά ανέφερε, κλείνοντας, ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα να φιλοξενηθεί στο στούντιο του Μεσημέρι και Κάτι και να απαντήσει σε όλα όσα της καταλογίζουν.

Πηγή