Παραδόθηκε ο άνδρας που απειλούσε να αυτοπυρποληθεί σε συμβολαιογραφείο στη Θεσσαλονίκη (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Ειδήσεις Θεσσαλονίκη Τοπική Επικαιρότητα

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΖΑΒΛΙΑΡΗΣ || zavliaris@gmail.com

Παραδόθηκε στους αστυνομικούς ο 62χρονος άνδρας που απειλούσε να βάλει φωτιά στον εαυτό του σε συμβολαιογραφείο στην οδό Φράγκων στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

 

 

 

UPDATE 16:05

Παραμένει εντός του συμβολαιογραφικού γραφείου ο 62χρονος άντρας που απειλεί να αυτοπυρποληθεί. Αποχώρησαν από το γραφείο ο συμβολαιογράφος και δύο συνεργάτιδές του χωρίς να έχει σημειωθεί κάποιος τραυματισμός.

Παραμένει αποκλεισμένη η οδός Φράγκων ενώ στο σημείο υπάρχουν δύο πυροσβεστικά οχήματα, ισχυρή αστυνομική δύναμη και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 62χρονος έχει και στο παρελθόν προσπαθήσει να αυτοπυρποληθεί έξω από κατάστημα τραπέζης στην Θεσσαλονίκη.

 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ένας άνδρας, 62 ετών, μπήκε σε γραφείο συμβολαιογράφου στην οδό Φράγκων 12 στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, λούστηκε με βενζίνη και απειλεί να αυτοπυρποληθεί.

Ο άνδρας φέρεται να έλουσε με βενζίνη και τον συμβολαιογράφο αλλά τον άφησε ελεύθερο στη συνέχεια. Ο 62χρονος δεν φέρεται να σχετίζεται με πλειστηριασμούς ενώ έχει μείνει μόνος του μέσα στο γραφείο.

Επί τόπου βρίσκονται αστυνομικές και πυροσβεστικές δυνάμεις ενώ ο δρόμος είναι κλειστός.

Πηγή