Πάτρα: Άγνωστοι μπήκαν σε κατάστημα ένδυσης στην Αγυιά – Άρπαξαν ρούχα αξίας 5.000 ευρώ!

Ειδήσεις Πάτρα Τοπική Επικαιρότητα

Δεν είναι το μοναδικό περιστατικό κλοπής που έχει συμβεί στην περιοχή…

Νέα διάρρηξη έγινε σε κατάστημα της Πάτρας.

Άγνωστοι μπήκαν τα ξημερώματα της Κυριακής στο κατάστημα ρούχων Spanos, στην οδό Νοταρά, στην Αγυιά της Πάτρας. Oι διαρρήκτες μπήκαν μέσα, κάνοντας τα πάντα γύρω τους γης μαδιάμ, όπως μπορεί να δει κανείς από τις φωτογραφίες που ανέβηκαν στο facebook.

Οι δράστες ήταν αδίστακτοι και αποφασισμένοι να αρπάξουν ότι έβρισκαν μπροστά τους. Απόδειξη, ότι πήραν σε ρούχα και παπούτσια σχεδόν όλο το μαγαζί. Η ζημιά που υπολογίζουν στο κατάστημα, βλέποντας τι άφησαν πίσω τους οι διαρρήκτες, είναι περίπου 5.000 ευρώ.

Η αστυνομία που έφτασε στο μαγαζί δεν μπόρεσε να βρει δακτυλικά αποτυπώματα, ενώ οι μέχρι τώρα έρευνες μιλούν για οργανωμένη σπείρα που πιθανότατα τα μέλη της είναι Ρομά, ίσως και από άλλη περιοχή.

Η αστυνομία πάντως θα συνεχίσει τις έρευνες της. Ωστόσο, δεν είναι η πρώτη φορά που τους τελευταίους μήνες συμβαίνει διάρρηξη σε κατάστημα ή και σε σπίτι της περιοχής, με τους κατοίκους να ζητούν από την αστυνομία μεγαλύτερη αστυνόμευση.

Πάτρα: Άγνωστοι μπήκαν σε κατάστημα ένδυσης στην Αγυιά - Άρπαξαν ρούχα αξίας 5.000 ευρώ!Πάτρα: Άγνωστοι μπήκαν σε κατάστημα ένδυσης στην Αγυιά - Άρπαξαν ρούχα αξίας 5.000 ευρώ!Πάτρα: Άγνωστοι μπήκαν σε κατάστημα ένδυσης στην Αγυιά - Άρπαξαν ρούχα αξίας 5.000 ευρώ!Πάτρα: Άγνωστοι μπήκαν σε κατάστημα ένδυσης στην Αγυιά - Άρπαξαν ρούχα αξίας 5.000 ευρώ!