Πάτρα: Απέκλεισαν τον δρόμο που σκοτώθηκε ο 21χρονος Χρ. Νταβλούρος

Ειδήσεις Πάτρα Τοπική Επικαιρότητα

Ολοκληρώθηκε η πορεία στην οδό Αριστοτέλους της Πάτρας, τον δρόμο όπου σκοτώθηκε πριν από λίγες ημέρες σε τροχαίο δυστύχημα ο 21χρονος Χρήστος Νταβλούρος. Η οδός δόθηκε και πάλι κανονικά στην κυκλοφορία.

11:57 Έκλεισαν πριν από λίγο το δρόμο λίγο μετά το κόμβο του “Καρφούρ” οι συγκεντρωμένοι. Ο αποκλεισμός είναι συμβολικός και θα διαρκέσει περίπου 15 λεπτά.

Στην συνέχεια θα κάνουν πορεία επί της οδού Αριστοτέλους μέχρι το σχολικό συγκρότημα που υπάρχει στην περιοχή.

11:50 Οι συγκεντρωμένοι έχουν αναρτήσει σχετικό πανό στο οποίο αναφέρουν τα εξής: «Οι φορείς της περιοχής απαιτούν: Οδός Αριστοτέλους δρόμος ασφαλής με πεζοδρόμια». Επίσης συγκεντρώνουν υπογραφές τις οποίες θα προωθήσουν το επόμενο διάστημα στις αρμόδιες υπηρεσίες.

11:10 Αυτή την ώρα περίπου 70 άτομα είναι συγκεντρωμένα στο ύψος του κόμβου “Καρφούρ” και βρίσκονται σε συζητήσεις με την Αστυνομία προκειμένου να κλείσουν συμβολικά για 15 λεπτά τον δρόμο.

9:00 Σε συμβολικό αποκλεισμό της οδού Αριστοτέλους σήμερα Κυριακή, προχωρούν οι κάτοικοι της Περιβόλας μετά και το τελευταίο θανατηφόρο δυστύχημα που κόστισε τη ζωή του 21χρονου Χρήστου Νταβλούρου.

Πάτρα: Νεκρός ο 21χρονος Χρήστος Νταβλούρος σε τροχαίο στην Περιβόλα

Σύμφωνα με πληροφορίες σκοπός των κατοίκων είναι να διαμαρτυρηθούν χωρίς να δημιουργήσουν κυκλοφοριακό πρόβλημα. Αυτό που τους ενδιαφέρει είναι να γίνει γνωστή η επικινδυνότητα του δρόμου και να προχωρήσει άμεσα η ανακατασκευή του.

Αν και δεν έχει οριστεί ώρα για τον συμβολικό αποκλεισμό, το πιθανότερο είναι γίνει στις 12:00 το μεσημέρι.