Πάτρα: Χρόνια πολλά με την σημαία ψηλά, κοντά στα σύννεφα και τον ουρανό.Δείτε το εκπληκτικό βίντεο

Ειδήσεις Πάτρα Τοπική Επικαιρότητα

Η γαλανόλευκη με φόντο την Γέφυρα και τον Πατραϊκό

25η Μαρτίου, ημέρα γιορτής για τον ελληνισμό και τον χριστιανισμό και στην Γέφυρα του Ρίου Αντιρίου της Πάτρας η γαλανόλευκη σημαία κυματίζει στον ουρανό.

Ψηλά. Τόσο ψηλά που θα έλεγε κανείς ότι η σημαία θέλει να γίνει ένα με τα σύννεφα και με τον ουρανό για να αγκαλιάσει στοργικά την πατρίδα που περνά δύσκολες στιγμές σε όλα τα μέτωπα.

Πολιτικά με πολιτικούς δεύτερης και τρίτης διαλογής, εθνικά με τους Τούρκους να συνεχίζουν τις προκλήσεις και τους Σκοπιανούς να εκφράζουν ανοικτά τους αλυτρωτικούς τους πόθους για την Μακεδονία.

Οικονομικά με την κρίση να συνεχίζεται και τους νέους να παραμένουν άνεργοι, δίχως μέλλον και προοπτική, ενώ κοινωνικά όλα να βρίσκονται στο τέλμα, οι έννοιες να μπερδεύονται μεταξύ τους, ανάλογα με τους μηχανισμούς τους συστήματος και οι πολίτες να χάνονται στις ψευδαισθήσεις των ριάλιτι, της showbiz και των όσων άλλων τους προσφέρει η τηλεόραση.

Το ίδιο το σύστημα, άλλωστε, μας θέλει χαμένους. Χρόνια πολλά λοιπόν και ας βοηθήσουμε όλοι να σηκώσουμε την σημαία αυτή ψηλά για να στείλει το δικό της μήνυμα εκεί που πρέπει, προκειμένου η πατρίδα να μείνει όρθια.

Το βίντεο του Χρήστου Ορτέντζιου, μπορεί να είναι παλιό από την εποχή που οι λήψεις από ψηλά δεν γίνονταν με drone, αλλά με ελικόπτερο, όμως λόγω της ημέρας είναι αρκετά επίκαιρο.