Πάτρα: Ιάπωνες τουρίστες πήγαν να μπουν στο Ρωμαϊκό Ωδείο, αλλά… άργησαν!

Ειδήσεις Πάτρα Τοπική Επικαιρότητα

Τουρίστες έρχονται, εμείς τους διώχνουμε… 

Ύστερα σου λένε η Πάτρα ψάχνει για τουρίστες. Ακούστε τι έγινε το μεσημέρι της Τετάρτης στην Αχαϊκή πρωτεύουσα και βγάλτε τα συμπεράσματα σας.

Γκρουπ 50 τουριστών από την Ιαπωνία, επισκέφτηκε γύρω στις 15:10 το μεσημέρι της Τετάρτης το Ρωμαϊκό Ωδείο που αποτελεί ένα χώρο που ελκύει τους επισκέπτες που έρχονται στην πόλη μας.

Οι τουρίστες ερχόμενοι με λεωφορείο, κατέβηκαν από εκεί σε κοντινό σημείο (στην Γούναρη), έχοντας τις φωτογραφικές μηχανές στα χέρια τους, ελπίζοντας να μπουν στον χώρο και να τον δουν.

Όμως όταν κατέβηκαν είδαν ότι οι πόρτες του Ρωμαϊκού Ωδείου της Πάτρας ήταν κλειδωμένες και για να μπουν μέσα χρειαζόταν να σκαρφαλώσουν τα κάγκελα. Βλέπετε, σύμφωνα με την ανακοίνωση που υπάρχει από την αρμόδια υπηρεσία, το Ρωμαϊκό Ωδείο είναι ανοικτό μέχρι τις 15:00.

Αν ένα γκρουπ τουριστών πάει 15:10, όπως αυτοί οι Ιάπωνες που έμειναν με την μηχανή στο χέρι, έχασε! Οι τουρίστες αναγκάστηκαν να επιστρέψουν στο λεωφορείο και στις συζητήσεις τους ενώ απορούσαν για ποιο λόγο ένας τέτοιος αρχαιολογικός χώρος, σημαντικός για την Πάτρα ήταν κλειστός.

Έλα ντε… Τι να τους απαντήσουμε;

Πηγή