ΠΑΤΡΑ: Κάμερα καταγράφει κινήσεις κλέφτη και φυσικά… αφήνεται ελεύθερος! ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Ειδήσεις Πάτρα Τοπική Επικαιρότητα

Μπαίνουν σε καταστήματα και δεν διστάζουν να κλέψουν κινητά ή ακόμη και να βάλουν «χέρι» στις ταμειακές μηχανές αφαιρώντας όσα χρήματα έχουν μέσα.

Όπως ο νεαρός που βλέπετε στις φωτογραφίες που εξασφαλίσαμε από βίντεο που παραδόθηκε στην Αστυνομία για να εντοπιστεί ο δράστης. Ο άνδρας μπήκε μέσα σε καφετέρια στο κέντρο, όταν διαπίστωσε πως η υπάλληλος… είχε πάει στην τουαλέτα! Επεξεργάστηκε τον χώρο, άρπαξε ένα κινητό τηλέφωνο, άνοιξε την ταμειακή μηχανή, πήρε 100 ευρώ… και έφυγε… σαν κύριος! Ωστόσο τις κινήσεις του κατέγραψαν οι κάμερες κλειστού κυκλώματος. Όπως απεδείχθη η Αστυνομία… γνώριζε καλά τον δράστη. Γιατί… την είχε «ξανακάνει»! Η αστυνομία τον συνέλαβε, τον οδήγησαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα και μετά την απαγγελία κατηγοριών για κλοπή… αφέθη ελεύθερος. Πληροφορίες αναφέρουν πως επικαλέστηκε και κάποια ψυχολογικά προβλήματα που αντιμετωπίζει.

Θα πρέπει να σημειωθεί πως τόσο στην Πάτρα όσο και σε όλη τη χώρα «οργιάζει τα τελευταία χρόνια η μικροεγκληματικότητα, με βάση τα περιστατικά που καταγράφονται στο αστυνομικό δελτίο. Μικροκλοπές σημειώνονται καθημερινά, ενώ   χθες Κυριακή τα περιστατικά ήταν αλλεπάλληλα.

Κλοπές με τη μέθοδο της απασχόλησης, αφαίρεση ειδών από καταστήματα, ποδήλατα που κάνουν …φτερά  ή κινητά που …εξαφανίζονται είναι τα πλέον συνηθισμένα περιστατικά, όπως άλλωστε προκύπτει από την πυκνότητά τους.

Πηγή