Πάτρα: Κρούσματα «ματάκηδων» στα ντους της φοιτητικής εστίας του Πανεπιστημίου

Ειδήσεις Πάτρα Τοπική Επικαιρότητα

Τι αναφέρεται σε σχετική ανάρτηση – καταγγελία

Περιστατικό σεξουαλικής παρενόχλησης έγινε, σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλονται στην σελίδα του Patras Pride στο facebook, στα μπάνια του κτιρίου της φοιτητικής εστίας του Πανεπιστημίου Πατρών.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στην καταγγελία που έχει γίνει ένας 22χρονος φοιτητής, που δεν μένει μέσα στην εστία του Πανεπιστημίου, πιάστηκε επ’ αυτοφώρω να παρακολουθεί άτομα που έκαναν το ντους τους.

Τη συγκεκριμένη ώρα που τους παρακολουθούσε, στο ντους βρίσκονται συνήθως οι φοιτήτριες της εστίας που ετοιμάζονται για να βγουν. Ο νεαρός, σύμφωνα με την καταγγελία που έγινε έφαγε αρκετό ξύλο από αυτούς που τον είδαν, ενώ έχει θεαθεί ξανά να κάνει “μπανιστήρι”, στα ντους της εστίας, αλλά τότε τους είχε ξεφύγει.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στην ανάρτηση δεν είναι το πρώτο παρόμοιο περιστατικό που συμβαίνει στην φοιτητική εστία του Πανεπιστημίου Πατρών. Αξίζει να αναφέρομαι ότι στην καταγγελία που γίνεται στην σελίδα του Patras Pride αναγράφονται όλα τα στοιχεία του φοιτητή που φέρεται να έκανε «μάτι» στα ντους της εστίας.

Πηγή