Πάτρα: Ναρκομανείς απείλησαν και έκλεψαν 17χρονο μαθητή, στη μέση του δρόμου!

Ειδήσεις Πάτρα Τοπική Επικαιρότητα

Όπως καταγγέλλει στο patrasevents.gr του ζήτησαν να ανοίξει την τσάντα…

Ναρκομανείς συχνάζουν σε μέρη και στέκια νεαρών μαθητών οι οποίοι αναγκάζονται να έρχονται αντιμέτωποι κάθε φορά με τον κίνδυνο των ναρκωτικών, βλέποντας μπροστά στα μάτια τους άγρια σκηνικά.

Ενίοτε πέφτουν και θύματα των τοξικομανών που μέσα στην φούρια τους για να εξασφαλίσουν την δόση τους, τους απειλούν και τους κλέβουν γα λίγα ευρώ. Το περιστατικό που καταγγέλλει στο patrasevents.gr ένας 17χρονος μαθητής είναι χαρακτηριστικό.

Σύμφωνα με τα όσα τονίζει ο μαθητής το περιστατικό συνέβη το πρωί του Σαββάτου στις 11:30, στην διασταύρωση των οδών Αρόης και Ομήρου.

Ανεβαίνοντας την κεντρική οδό ο νεαρός μαθητής αντιλήφτηκε δύο ναρκομανείς που κατευθύνθηκαν απειλητικά προς το μέρος του. Φτάνοντας τον, ο ένας από τους δύο του ζήτησε χρήματα και όταν αυτός τους είπε ότι δεν έχει λεφτά πάνω του, του είπαν σε προστατικό τόνο να ανοίξει την τσάντα του.

Ο μικρός μαθητής μη μπορώντας να προβλέψει την αντίδραση τους άνοιξε την τσάντα του και τότε αυτοί του πήραν 20 ευρώ και έφυγαν τρέχοντας. Όπως τονίζει ο καταγγέλλων στην περιοχή που έγινε το περιστατικό κυκλοφορούν πολλοί μαθητές οι οποίοι με δεδομένη την κατάσταση με τους ναρκομανείς και τα ναρκωτικά που έχει γίνει ανεξέλεγκτη, μπορούν ανά πάσα στιγμή να κινδυνέψουν.

Πηγή