Πάτρα: Σε “ζούγκλα” έχει μετατραπεί πλατεία της Άνω πόλης (pics)

Ειδήσεις Πάτρα Τοπική Επικαιρότητα

Εικόνες εγκατάλειψης…

Κάτι από την… ζούγκλα του Αμαζονίου φέρνει η πλατεία της Άνω πόλης, στην παλιά συνοικία του Τάσι, πίσω από την εκκλησία του Παντοκράτορα.

Η πλατεία έχει γεμίσει από χόρτα που έχουν θεριέψει, σε τέτοιο μάλιστα βαθμό που είναι δύσκολο για κάποιον να την περπατήσει. Η παιδική χαρά που υπάρχει εκεί είναι σε κακή κατάσταση και το όλο σκηνικό δεν θυμίζει σε τίποτα την πλατεία που κάποτε έσφυζε από ζωή.

Εικόνες εγκατάλειψης σε μια πλατεία που αποτελεί μια όαση πρασίνου για τους κατοίκους της περιοχής και που κάτω από διαφορετικές συνθήκες θα μπορούσε να προσφέρει πολλά στο θέμα της αναψυχής και της ψυχαγωγίας τους.

Ο χώρος χρειάζεται άμεση φροντίδα από τα συνεργεία του δήμου, καθώς ειδικότερα τώρα που πλησιάζει το καλοκαίρι, με τα χόρτα που υπάρχουν εκεί θα γεμίσει από ποντίκια, φίδια και τρωκτικά. Αν δεν έχει γίνει ήδη αυτό…

 

Πάτρα: Σε "ζούγκλα" έχει μετατραπεί πλατεία της Άνω πόλης (pics) Πάτρα: Σε "ζούγκλα" έχει μετατραπεί πλατεία της Άνω πόλης (pics) Πάτρα: Σε "ζούγκλα" έχει μετατραπεί πλατεία της Άνω πόλης (pics)

(Οι φωτογραφίες είναι του Ανδρέα Αποσκίτη από το facebook).

Πηγή