Πάτρα: Στους δρόμους οι Καρναβαλιστές για την Μεγάλη Παρέλαση! (pics)

Ειδήσεις Πάτρα Τοπική Επικαιρότητα

Για ακόμη μία φορά

Το Πατρινό Καρναβάλι 2018 κορυφώνεται με την μεγάλη παρέλαση της Κυριακής σκορπώντας το μήνυμα του κεφιού και της χαράς σε όλη την Ελλάδα!

Χιλιάδες καρναβαλιστές και φέτος δίνουν έναν καρναβαλικό τόνο στην Πάτρα υψώνοντας με τον ενθουσιασμό τους, τον χορό τους, το τραγούδι τους και την διάθεση τους ένα τεράστιο κύμα αισιοδοξίας!

Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες και ακολουθούν πολλές ακόμη…

 

Πάτρα: Στους δρόμους οι Καρναβαλιστές για την Μεγάλη Παρέλαση! (pics)Πάτρα: Στους δρόμους οι Καρναβαλιστές για την Μεγάλη Παρέλαση! (pics)Πάτρα: Στους δρόμους οι Καρναβαλιστές για την Μεγάλη Παρέλαση! (pics)Πάτρα: Στους δρόμους οι Καρναβαλιστές για την Μεγάλη Παρέλαση! (pics)Πάτρα: Στους δρόμους οι Καρναβαλιστές για την Μεγάλη Παρέλαση! (pics)Πάτρα: Στους δρόμους οι Καρναβαλιστές για την Μεγάλη Παρέλαση! (pics)Πάτρα: Στους δρόμους οι Καρναβαλιστές για την Μεγάλη Παρέλαση! (pics)Πάτρα: Στους δρόμους οι Καρναβαλιστές για την Μεγάλη Παρέλαση! (pics)Πάτρα: Στους δρόμους οι Καρναβαλιστές για την Μεγάλη Παρέλαση! (pics)Πάτρα: Στους δρόμους οι Καρναβαλιστές για την Μεγάλη Παρέλαση! (pics)Πάτρα: Στους δρόμους οι Καρναβαλιστές για την Μεγάλη Παρέλαση! (pics)Πάτρα: Στους δρόμους οι Καρναβαλιστές για την Μεγάλη Παρέλαση! (pics)Πάτρα: Στους δρόμους οι Καρναβαλιστές για την Μεγάλη Παρέλαση! (pics)