Πάτρα: Συνεχίζονται οι έλεγχοι για την πάταξη του παραεμπορίου

Κατασχέθηκαν ακόμα 25.000 είδη

Συνεχίζονται οι επισταμένοι έλεγχοι των αστυνομικών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας, για την πάταξη του παραεμπορίου και την πώληση λαθραίων καπνικών προϊόντων.

Ειδικότερα, χθες το πρωί, στα πλαίσια στοχευμένης αστυνομικής επιχείρησης που οργάνωσαν και υλοποίησαν οι αστυνομικοί του Β΄ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών συνελήφθησαν, σε διαφορετικές περιπτώσεις, στην Πάτρα, ένας 44χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Πακιστάν και δυο αλλοδαποί, υπήκοοι Μπαγκλαντές, ηλικίας 39 και 49 ετών, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της παράβασης της νομοθεσίας περί άσκησης υπαίθριου εμπορίου και του Τελωνειακού Κώδικα.

Πιο συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί του Β΄ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών, εντόπισαν τους δράστες να ασκούν, μαζί με συνεργούς τους που αναζητούνται, υπαίθριο εμπόριο στις παρυφές λαϊκής αγοράς στην Πάτρα και τους συνέλαβαν.

Κατά την αστυνομική επιχείρηση κατασχέθηκαν συνολικά 24.600 είδη παραεμπορίου (οικιακής χρήσης και ένδυσης), 988 πακέτα λαθραίων τσιγάρων και 1.150 γραμμάρια λαθραίου καπνού, σε είκοσι τρεις συσκευασίες.

Οι δικογραφίες που σχηματίστηκαν σε βάρος των δραστών, θα υποβληθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

 

Πάτρα: Συνεχίζονται οι έλεγχοι για την πάταξη του παραεμπορίου

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.