Πάτρα: Τεράστιες λακούβες σε παράλληλους δρόμους στην Ελ. Βενιζέλου (φωτο)

Ειδήσεις Πάτρα Τοπική Επικαιρότητα

Στη συμβολή της με την οδό Κατραβά

Στο ίδιο έργο θεατές οι κάτοικοι της περιοχής του Αϊ Γιάννη Πράτσικα. Οι παράλληλοι δρόμοι που συνδεόνται με την Ελεθερίου Βενιζέλου είναι γεμάτοι μεγάλες λακούβες και κάθε φορά που βρέχει μετατρέπονται σε λίμνες.

Η διέλευση τόσο των οχημάτων, όσο και των πεζών από τις συγκεκριμένες οδικές συνδέσεις είναι αδύνατη. Όπως καταγγέλλουν οι κάτοικοι, αλλά δείχνει και η εικόνα, η κατάσταση είναι απελπιστική. Υποστηρίζουν πως από τότε που κατασκευάστηκε η οδός Βενιζέλου δεν μερίμνησε κανείς για την σύνδεσή της με όλους τους παράλληλους δρόμους, με αποτέλεσμα να υπάρχουν αρκετά μέτρα με επικίνδυνες λακούβες.

Η φωτογραφία δείχνει το πρόβλημα στην συμβολή των οδών Βενιζέλου και Κατραβά.

Εύλογες είναι οι διαμαρτυρίες και τα παράπονα των κατοίκων, αφού όπως υποστηρίζουν είναι θαύμα που δεν έχει υπάρξει μέχρι τώρα κάποιο ατύχημα. Βέβαια οι ζημιές σε αυτοκίνητα και μηχανάκια που επιχειρούν να περάσουν από εκεί χωρίς να γνωρίζουν την κατάσταση του οδοστρώματος, είναι πολλές και μεγάλες. Από την άλλη πρόβλημα αντιμετωπίζουν και οι πεζοί, οι οποίοι δεινοπαθούν να περάσουν το σημείο.

Θα πρέπει άμεσα οι αρμόδιοι φορείς να επιληφθούν του θέματος πρωτού θρηνήσουμε θύματα…

 

Πάτρα: Τεράστιες λακούβες σε παράλληλους δρόμους στην Ελ. Βενιζέλου (φωτο)

Η φωτογραφία είναι από τη Mitsa Eythimia Angelopoulou‎ στο facebook.

Πηγή