Πότε υποχωρεί η σκόνη στην ατμόσφαιρα της Κύπρου;

Ειδήσεις Κύπρος Τοπική Επικαιρότητα
Ισχυρό δυτικό ρεύµα αέρα επηρεάζει την περιοχή. Στην ατµόσφαιρα θα παρατηρείται σκόνη, που αναµένεται να υποχωρήσει αργά το απόγευµα.
Σήµερα ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος µε τοπικές ελαφρές βροχές. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως δυτικοί, αρχικά µέτριοι µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ, αλλά το απόγευµα ισχυροί και τοπικά πολύ ισχυροί, 5 µε 6 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ταραγµένη µέχρι κυµατώδης. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 20 βαθµούς στο εσωτερικό και στα παράλια και στους 11 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.
Απόψε ο καιρός θα είναι παροδικά µερικώς συννεφιασµένος. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, µέτριοι µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ και η θάλασσα θα είναι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 12 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 14 στα παράλια και στους 8 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.
Την Κυριακή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ παροδικά θα παρατηρούνται αυξηµένες νεφώσεις, κυρίως στο εσωτερικό και τα ορεινά.
Τη ∆ευτέρα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.
Την Τρίτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ παροδικά θα παρατηρούνται αυξηµένες ψηλές νεφώσεις. Στην ατµόσφαιρά δυνατό να παρατηρηθεί αραιή σκόνη. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει σταδιακά άνοδο κατά το τριήµερο.