Ψαρή Φοράδα: Καρέ – καρέ η στιγμή του απεγκλωβισμού των νεκρών στο πολύνεκρο τροχαίο

Ειδήσεις Κρήτη Τοπική Επικαιρότητα

Συγκλονίζει την Κρήτη το νέο πολύνεκρο τροχαίο που σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας , στην Ψαρή Φοράδα του δήμου Βιάννου.

Ο απολογισμός τραγικός. Τρείς άνθρωποι νεκροί και ένας στο νοσοκομείο, όταν το αυτοκίνητο στο οποίο και επέβαιναν καρφώθηκε ξαφνικά σε τοιχίο αγροτικού συνεταιρισμού.

Το neakriti.gr βρέθηκε στο σημείο της τραγωδίας αποτυπώνοντας καρέ – καρέ την στιγμή του απεγκλωβισμού των νεκρών και των τραυματιών.

Με κομμένη την ανάσα, ο κόσμος που είχε συγκεντρωθεί, παρακολουθούσε τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των διασωστών να κόψουν λαμαρίνες από το μοιραίο αυτοκίνητο όπου και ο θάνατος είχε στήσει καρτέρι για 3 από τους 4 επιβαίνοντες. Με μεγάλη δυσκολία , τα καταφέρνουν και τότε έρχονται αντιμέτωποι με ένα μακάβριο θέαμα.  Πτώματα στην καμπίνα του αυτοκινήτου και ανθρώπους να χαροπαλεύουν.

Πρόκειται για τέσσερεις άνδρες από τη Βουλγαρία ηλικίας από 19, 30 και 40 ετών, οι οποίοι  ζούσαν κι εργάζονταν σε θερμοκήπια και ελιές στην περιοχή.

Το κλίμα στην Ψαρή Φοράδα είναι αρκετά βαρύ , ενώ ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη η διαδικασία μεταφοράς των σορών στην ξένη χώρα όπου θα παιχτεί η τελευταία πράξη του δράματος.

Μαρτυρίες των κατοίκων αναφέρουν πως μετά την κατανάλωση αλκοόλ σε καφενείο της Ψαρής αλλοδαποί αποφάσισαν να κάνουν κόντρες με τα αυτοκίνητά τους, και σε σημείο του δρόμου επιχειρήθηκε προσπέραση του ενός από το άλλο, το συγκεκριμένο που επέβαιναν οι τέσσερεις έπεσε σε λακκούβα, ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του και καρφώθηκε στον τοίχο.Μάλιστα οι αρχές φέρονται να αναζητούν το δεύτερο αυτοκίνητο που εμπλέκεται στο τροχαίο.

Πηγή