Ρεκόρ Πωλήσεων για τις κατοικίες Plage Residences στη Πάφο

Ειδήσεις Κύπρος Τοπική Επικαιρότητα
Με την κατασκευή των πολυτελών κατοικιών του Plage Residences να εξελίσσεται με γοργούς ρυθμούς και τις δύο πρώτες φάσεις του έργου να έχουν σημειώσει ρεκόρ πωλήσεων,  η Aristo Developers προχωρά στην υλοποίηση της τρίτης φάσης αυτής της μοναδικής ανάπτυξης.

Το Plage Residences αναπτύσσεται στην καρδιά της Τουριστικής περιοχής της Πάφου. Βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από αμμώδεις παραλίες, τον παραλιακό δρόμο της Κάτω Πάφου που οδηγεί στο Γραφικό λιμανάκι της πόλης με το Μεσαιωνικό Κάστρο της πόλης, πληθώρα καφεστιατορίων, καταστημάτων και άλλων υπηρεσιών.

H τρίτη φάση του έργου περιλαμβάνει την ανάπτυξη πολυτελών ανεξάρτητων κατοικιών 3ων και 4ων υπνοδωματίων με ιδιωτική πισίνα, κήπο, άνετους και λειτουργικούς εσωτερικούς χώρους επενδυμένους με υλικά υψηλών προδιαγραφών ικανοποιώντας  και τους πιο απαιτητικούς αγοραστές όλων των εθνικοτήτων! Το έργο συμπληρώνεται από ευρύχωρες μεζονέτες 3 υπνοδωματίων οι οποίες και ξεχωρίζουν ως προς τον μοντέρνο τους σχεδιασμό.

Αξίζει να σημειωθεί το ισχυρό αγοραστικό ενδιαφέρον που έχει εκδηλωθεί από πλήθος επενδυτών για την τρίτη φάση του έργου κατατάσσοντας το Plage Residences ως μια ιδανική επιλογή τόσο για ιδιοκατοίκηση αλλά και για διαχρονική επένδυση.
Με μια πορεία συνέπειας και εμπιστοσύνης πέραν των 37 χρόνων, η Aristo Developers ως ηγετική φυσιογνωμία στον τομέα ανάπτυξης γης στην Κύπρο, συνεχίζει να αναπτύσσεται σχεδιάζοντας και κατασκευάζοντας έργα διεθνών προδιαγραφών στηρίζοντας την οικονομία της χώρας μας αλλά και ιδιαίτερα της Πάφου όπου και σύντομα προγραμματίζει την ανάπτυξη πολλών άλλων νέων έργων.

Για περισσότερες πληροφορίες και πλήρη παρουσίαση του έργου παρακαλώ επικοινωνήστε με την ARISTO DEVELOPERS στο τηλέφωνο χωρίς χρέωση: 8000 2747 ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα:www.aristodevelopers.com