Ρεκόρ ζήτησης για Κρήτη από τους Γερμανούς

Ειδήσεις Κρήτη Τοπική Επικαιρότητα

Για νέο ρεκόρ της ζήτησης για Ελλάδα στη Γερμανία προετοιμάζεται ο γερμανός τουρ οπερέιτορ FTI, με ιδιαίτερη προτίμηση των ταξιδιωτών για την Κρήτη.

Σε συνέχεια της προηγούμενης καλής χρονιάς, οι κρατήσεις για Ελλάδα παρουσιάζουν αύξηση 50%, και σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του τουρ οπερέιτορ θα φθάσουν συντομότερα από ποτέ τον στόχο για τον οργανισμό στη χώρα μας.

Σύμφωνα με το tornosnews.gr, οι κρατήσεις για Κρήτη έχουν εκτοξευθεί ήδη στο +80% σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο πέρυσι και ο FTI έχει αυξήσει το πρόγραμμα πτήσεων, ξενοδοχείων και εκδρομών.

Έχει διευρύνει σημαντικά τις χωρητικότητες των πτήσεων τσάρτερ προς Κρήτη, Κω και Ρόδο ενώ συνεργάζεται με τις TuiFly και Aegean από 14 γερμανικά αεροδρόμια και άλλα 10 ευρωπαϊκά.

Περισσότερα από 12 ξενοδοχεία προστέθηκαν, για πρώτη φορά σε τόσο μεγάλο αριθμό, φέτος στα προγράμματα του FTI. Το LABRANDA Sandy Beach συμπληρώνει τις επιλογές διαμονής οικογενειών στην Κέρκυρα, το Mayia Exclusive Resort & Spa στην Κρήτη και το LABRANDA Blue Bay Resort στη Ρόδο.Επίσης, μεγάλη ζήτηση παρουσιάζουν και οι εκδρομές, ιδιαίτερα στην Κρήτη και την Κω.

cretapost