Σοκ στην Πάτρα – Ηλικιωμένος «τριβόταν» σε κοριτσάκι σε παγκάκι στα Ψηλαλώνια!

Ειδήσεις Πάτρα Τοπική Επικαιρότητα

Το φαινόμενο της παιδικής πορνείας υπάρχει, πότε επιτέλους η πολιτεία θα κάνει κάτι…

Μπορεί το όλο θέμα να είχε προκαλέσει σάλο το περασμένο φθινόπωρο και να είχε απασχολήσει το πανελλήνιο, ξεκινώντας από μία ανάρτηση στο διαδίκτυο, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι σταμάτησε το φαινόμενο.

Αντίθετα το φαινόμενο της παιδικής εκμετάλλευσης και της ανήλικης πορνείας συνεχίζεται και μάλιστα πολλές φορές σε δημόσια θέα, μπροστά στα μάτια όλων μας, χωρίς κανείς να αντιδρά και να κάνει κάτι για αυτό.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει πατρινή συμπολίτισσα στα social media, η ίδια το πρωί του Σαββάτου έζησε ένα απίστευτο σκηνικό στην πλατεία Υψηλών Αλωνίων. Μπροστά στα μάτια της στο απέναντι παγκάκι από εκεί που καθόταν είδε έναν ηλικιωμένο να τρίβεται πάνω σε ένα κοριτσάκι 6 ετών και να το φιλά σχεδόν στο στόμα.

Η κοπέλα δεν άντεξε και πήγε εκεί και έβρισε τον ηλικιωμένο. Αυτός σηκώθηκε χωρίς να αντιδράσει και ατάραχος έφυγε από το σημείο. Η γυναίκα πήρε το παιδί από εκεί και εκείνο της είπε ότι της έχουν πει ότι ο «κύριος» αυτός ήταν νονός της.

Όταν η κοπέλα ρώτησε το κοριτσάκι αν της αρέσει που θα καθόταν μαζί του, εκείνο της απάντησε θλιμμένα «όχι». «Της είπα να φύγει και να μην κάνει τίποτα που δεν της αρέσει από εδώ και πέρα, γιατί δεν είναι υποχρεωμένη να το κάνει, ντράπηκα γιατί δεν είχα τι άλλο να της πω» γράφει η κοπέλα στην ανάρτηση της.

Το θέμα όμως είναι πότε επιτέλους θα κάνει κάτι η πολιτεία για το φαινόμενο αυτό που όλοι ξέρουμε ότι συμβαίνει και όμως κανείς δεν ασχολείται, με αποτέλεσμα αυτό να συνεχίζεται από αρρωστημένους ανθρώπους και το όλο κύκλωμα που προφανώς κρύβεται από πίσω. 

Θυμίζουμε ότι το περασμένο καλοκαίρι η καταγγελία που είχε ξεκινήσει πάλι μέσα από το διαδίκτυο, είχε φτάσει στα δικαστήρια, είχε επέμβει εισαγγελέας, όμως όταν έφυγαν τα φώτα της δημοσιότητας, πέρασε πάλι στο «ντούκου».

«Είναι αδιανόητο μπροστά στα μάτια μας να αφήνουμε να γίνεται αυτό… Έλεος»καταλήγει στην ανάρτηση της η κοπέλα. Μένει να δούμε αν θα υπάρξει αντίδραση από την πολιτεία αυτή τη φορά…

Πηγή