Σύλληψη αντρών που «έγδυσαν» κτίριο της CYTA στη Λάρνακα

Ειδήσεις Κύπρος Τοπική Επικαιρότητα

Δύο άτομα συνελήφθησαν όταν πιάστηκαν επ’αυτοφόρω από την Αστυνομία να κλέβουν σωλήνες χαλκού από το υπό ανέγερση κτίριο της CYTA στη Δρομολαξιά.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, χθες το μεσημέρι λήφθηκε πληροφορία στον Αστυνομικό Σταθμό Κιτίου ότι εντός των υπό ανέγερση κτιρίων της CYTA στη Δρομολαξιά, βρίσκονταν δύο άτομα τα οποία αφαιρούσαν σωλήνες κλιματιστικών από τους τοίχους.

Μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Κιτίου και του ΚΕΜ Λάρνακας μετέβησαν στη περιοχή όπου εντόπισαν 57χρονο από την Ελλάδα και  47χρονο από τη Λεμεσό, να κρατούν και να μεταφέρουν σε σταθμευμένο αυτοκίνητο σωλήνες από χαλκό που είχαν αφαιρέσει από εγκαταστάσεις κλιματιστικών.

Στο χώρο εντοπίστηκε και αριθμός εργαλείων τα οποία φέρεται να χρησιμοποίησαν οι δύο ύποπτοι για να αφαιρέσουν τις χάλκινες σωλήνες.

Οι δύο ύποπτοι συνελήφθησαν για τα αυτόφωρα αδικήματα της κλοπής και της πρόκλησης κακόβουλης ζημιάς σε περιουσία και μεταφέρθηκαν στον Αστυνομικό Σταθμό Κιτίου όπου προέβησαν σε θεληματικές καταθέσεις.

Οι δύο άνδρες αναμένεται να παρουσιαστούν αργότερα σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας για έκδοση διαταγμάτων κράτησης τους.

Την υπόθεση διερευνά ο Αστυνομικός Σταθμός Κιτίου.

Πηγή: ΚΥΠΕ