Θεσσαλονίκη: Στέλεχος του Άρη έκλεψε από fashion blogger 3.000 ευρώ

Ειδήσεις Θεσσαλονίκη Τοπική Επικαιρότητα

Θύμα κλοπής έπεσε στη Θεσσαλονίκη η γνωστή Fashion blogger Αθηνά Βαφείδου, σε γνωστό κέντρο διασκέδασης στην παραλιακή λεωφόρο της πόλης.

Το περιστατικό συνέβη την περασμένη Τρίτη, όταν και η Fashion blogger, είχε επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη από το Λονδίνο όπου και διαμένει μόνιμα εδώ και κάποιους μήνες.

Διαβάστε αναλυτικά όσα αναφέρει στο blog του στο gossip-tv.gr, o Νάσος Γουμενίδης:

“Το γεγονός είναι πέρα ώς πέρα αληθινό και έλαβε χώρα στην Θεσσαλονίκη. Θύμα; Η γνωστή Fashion blogger Αθηνά Βαφείδου, που τις τελευταίες ημέρες έχει επιστρέψει στην Θεσσαλονίκη απο το Λονδίνο όπου και διαμένει μόνιμα εδώ και κάποιους μήνες. Το κορίτσι επέστρεψε για να δει τους δικούς της… και να χαλαρώσει τις ημέρες του Πάσχα. Συναντήθηκε με την παρέα της και αποφάσισε να διασκεδάσει στο Markiz. Όλα αυτά έλαβαν χώρα την προηγούμενη Τρίτη. Στο στέκι του επιχειρηματία Μουρατίδη.

Και αναφέρομαι στον επιχειρηματία καθώς έχω λόγο. Τι συνέβη; Ένας πολύ στενός συνεργάτης του Καρυπίδη του προέδρου του Άρη βρέθηκε στην παρέα της Αθηνάς και κάποια στιγμή-όπως διαπιστώθηκε απο τις κάμερες ασφαλείας- έβαλε το χέρι του και απέσπασε ένα ποσό απο την τσάντα της.

Μετά απο λίγη ώρα η Αθηνά κατάλαβε την κλοπή και ενημέρωσε τον επιχειρηματία. Ήταν τα χρήματα που είχε μαζέψει για να κάνει τα καθιερωμένα δώρα στην οικογένεια της αλλά και στα βαφτιστήρια της.

Όμως όταν το κατάλαβε ο δράστης είχε αποχωρήσει. Αμέσως ο κ. Μουρατίδης μπήκε στα καταγραφικά ασφαλείας των καμερών του και είδε ότι δράστης ήταν ο παράγοντας του Άρη. Η Αθηνά επικοινώνησε με τον δικηγόρο της κι εκείνος με την σειρά του με τον δράστη. Στην αρχή το αρνήθηκε μέχρι που η κουβέντα έφτασε στα ντοκουμέντα απο τις κάμερες. Τότε ο δράστης άλλαξε ρότα και υποσχέθηκε να επιστρέψει τα χρήματα… κάτι που το έκανε δυο ημέρες μετά.

Η απόλυτη ξεφτίλα…”.

Πηγή: gossip-tv.gr