Detoxic!Τι είναι και πως λειτουργεί.Προσφορά 50% έκπτωση!

detoxic προσφορά
αντιπαρασιτικό detoxic

Σε αυτό το άρθρο θα κάνουμε μια ανάλυση του detoxic!Μόλις τους τελευταίους μήνες έχει αρχίσει να αποκτάει μεγάλη φήμη και στην Ελλάδα.Πολλοί το έχουν ήδη αγοράσει,άλλοι σκέφτονται να το αγοράσουν και αναζητούν περισσότερες πληροφορίες!


Δείτε πως λειτουργεί και κάντε παραγγελία μόνο από την επίσημη ιστοσελίδα για Ελλάδα και Κύπρο με 50% έκπτωση πατώντας εδώ

Τι είναι το detoxic

Πρόκειται για ένα αντιπαρασιτικό προϊόν για τον άνθρωπο.Ένα απολύτως ασφαλές και φυσικό προϊόν που δε χρειάζεται συνταγή ιατρού για να το χρησιμοποιήσετε.Έχει αναπτυχθεί για την καταπολέμηση των παρασίτων και των σκουληκιών από τον ανθρώπινο οργανισμό.Ναι συνήθως όλοι έχουμε μέσα μας πολλά τέτοια ανεπιθύμητα πλασματάκια.

Πως θα βοηθήσει το detoxic τον οργανισμό σας;

 

  • Θα εξαφανίσει τα παράσιτα και τα σκουλήκια από τις πρώτες κιόλας θεραπείες,χάρη στις τανίνες που περιέχει
  • Θα ανέβουν τα επίπεδα της γενικής σας υγείας.Θα επωφεληθούν η καρδιά,τα πνευμόνια,το έντερο,το στομάχι,το συκώτι και το δέρμα σας.Θα νιώθετε μια οργανική ευεξία,σαν κάτι να λειτουργεί καλύτερα.
  • Θα αποκατασταθεί η χλωρίδα του εντέρου σας και θα εξαφανιστούν ακόμα και τα αυγά των παρασίτων
  • Θα εξαφανιστεί η κακοσμία στόματος στις περιπτώσεις που οφείλεται σε παράσιτα στο στομάχι

 

Ποια είναι τα συστατικά του detoxic

1)Αγριαψιθιά ή χιλιόφυλλος:

αγριαψιθιά

Πρόκειται για ένα υπέροχο φυτό όπως βλέπετε και στη φωτογραφία.Ευδοκιμεί στο βόρειο ημισφαίριο του πλανήτη,ενώ από τα αρχαία χρόνια τη χρησιμοποιούσαν ως βότανο για την αιμορραγία.Είναι ένα από τα συστατικά του detoxic που θα αναλάβει να καταστρέψει τα παράσιτα από τον οργανισμό σας

2)Γαρύφαλο

Το γνωστό σε όλους μας γαρύφαλο είναι και αυτό ένα από τα συστατικά του detoxic.Θα παίξει τον πολύ σημαντικό ρόλο της αποτροπής επανεμφάνισης παρασίτων στον οργανισμό σας.Θα βελτιώσει την υγεία του εντέρου σας

3)Θερμοβότανο

Η επιστημονική του ονομασία είναι ερυθραία το κεντούριο.Ατό το φυτό ευδοκιμεί στην Ελλάδα και είναι γνωστό ως αντιπυρετικό και ανθελμινθικό για τη δράση που έχει ενάντια στους έλμινθες,τα πιο κοινά παράσιτα στον ανθρώπινο οργανισμό.

4)Βοηθητικά συστατικά

Το detoxic περιέχει 20 επιπλέον βοηθητικά συστατικά που όλα μαζί παράγουν μια καθοριστική αντιπαρασιτική δράση.

Detoxic τιμή

Στην επίσημη ιστοσελίδα μπορείτε να κάνετε παραγγελία του προϊόντος με 50% έκπτωση.Αυτή τη στιγμή πωλείται στα 39 ευρώ με την έκπτωση,από 78 ευρώ αρχική τιμή.Έρχεται στο σπίτι σας δωρεάν χωρίς επιπλέον έξοδα αποστολής σε όλη την Ελλάδα και Κύπρο.Αυτήν την περίοδο ισχύει αυτή η σημαντική έκπτωση,δε γνωρίζουμε αν θα αλλάξει κάτι στο άμεσο μέλλον!Στις περισσότερες Ευρωπαΐκές χώρες η τιμή του είναι στα 49 ευρώ!

Detoxic Παραγγελία

Η διαδικασία παραγγελίας του detoxic είναι πολύ απλή.Σας συμβουλεύουμε να εμπιστευθείτε μόνο την επίσημη ιστοσελίδα του κατασκευαστή.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην online φόρμα.Στη συνέχεια κάποιος ειδικός εκπρόσωπος θα σας καλέσει τηλεφωνικά για να γίνει επιβεβαίωση της παραγγελίας και θα απαντήσει σε τυχόν απορίες σας,σχετικά με το προϊόν.Πιθανόν να σας κάνουν και επιπλέον προσφορά για περισσότερες συσκευασίες σε ακόμα πιο χαμηλή τιμή από 39 ευρώ.

Προτεινόμενη Δοσολογία

detoxic δοσολογία
Οι περίφημες κάψουλες detoxic

Συστήνεται η χρήση του detoxic 2 φορές την ημέρα για ενήλικες και παιδιά.Παίρνετε μια κάψουλα μισή ώρα μετά το γεύμα.Σε περίπτωση που θέλετε να το χρησιμοποιήσετε για προληπτικούς λόγους η ενδεδειγμένη χρήση είναι το πολύ μία φορά την ημέρα. Μόλις καταφέρετε να διώξετε τα παράσιτα από τον οργανισμό σας μπορείτε να συνεχίσετε τη χρήση του detoxic αρκετά πιο αραιά για λόγους συντήρησης.Δεν συστήνεται η χρήση του σε εγκυμονούσες και θηλάζουσες.

Σχετικά με την κατάλληλη δοσολογία του προϊόντος και την ιδανική χρήση σας συστήνουμε να συμβουλευτείτε τη γνώμη του εκπρόσωπου που θα επικοινωνήσει μαζί σας πριν την επιβεβαίωση της παραγγελίας.

Detoxic Κριτικές

Έχει αποσπάσει πολλές θετικές κριτικές από τον κόσμο και αυτό φαίνεται και στην πολύ δυναμική άνοδο της δημοφιλίας του διεθνώς.Το εκπληκτικό όμως δεν είναι οι πολλές θετικές κριτικές που μπορεί να γίνουν από τον καθένα.Το εκπληκτικό είναι ότι δεν έχει καμία αρνητική κριτική.Άλλωστε είναι ένα φυσικό προϊόν που δε μπορεί να βλάψει κανέναν.Δεν προκαλεί αλλεργίες ούτε επιβαρύνει αρνητικά τον οργανισμό όπως γίνεται με τα χημικά φάρμακα.Αρκετοί άνθρωποι που το χρησιμοποιούν,αναφέρουν πολύ συχνά για μια γενική καλυτέρευση του οργανισμού τους.Λιγότεροι έως ελάχιστοι πονοκεφάλοι,καλύτερη λειτουργία του εντέρου,αναζωογόνηση του δέρματος είναι μόνο μερικά από τα ευεργετικά αποτελέσματα των ικανοποιημένων πελατών.Αν έχετε χρησιμοποιήσει το detoxic στο παρελθόν θα εκτιμούσαμε να γράφατε ένα σχόλιο στο τέλος αυτού του άρθρου με την προσωπική σας εμπειρία!

Detοxic λέγεται ο εχθρός των σκουληκιών

Στην επίσημη ιστοσελίδα του προϊόντος διαβάζουμε πως 15 εκατομμύρια άνθρωποι πεθαίνουν κάθε χρόνο από παράσιτα και σκουλήκια που ζούνε μέσα στον ανθρώπινο οργανισμό.Δε γνωρίζουμε αν έχει γίνει κάποια τεκμηριωμένη έρευνα που να πιστοποιεί κάτι τέτοιο.Ο αριθμός φαίνεται πάντως πολύ μεγάλος και δημιουργεί ένα μικρό σοκ σε όσους το διαβάζουν πρώτη φορά!.Λογικό είναι.Εδώ πολλοί δεν ήξεραν καν ότι μέσα μας φιλοξενούμε τέτοια πλασματάκια. Αν υποθέσουμε ότι ο παγκόσμιος πληθυσμός της Γης είναι 7,5 δις, σε μία χώρα σαν την Ελλάδα των 10 εκατομμ. θα πεθαίνουν 200.000 το χρόνο. Αυτό το νούμερο είναι πραγματικά πάρα πολύ μεγάλο για να είναι αληθινό.Πολύ πιθανόν στην Ελλάδα και στις άλλες δυτικές χώρες τα ποσοστά μολύνσεων από παράσιτα να είναι πολύ μικρότερα σε σχέση με τις αναπτυσσόμενες χώρες.

Επιπλέον τέτοιες δηλώσεις πολλές φορές παρερμηνεύονται.Είναι όπως όταν ακούμε για τους θανάτους που προκαλούνται από το κάπνισμα.Αν έχετε παρατηρήσει τα τελευταία χρόνια έχει αλλάξει αυτή η διατύπωση σε «θανάτους που προκαλούνται από παθήσεις που συνδέονται με το κάπνισμα».Αυτό είναι κάτι σίγουρα πιο ακριβές.Τώρα τα κατά πόσο ισχύει ότι ότι κάθε χρόνο 15 εκατομμ. άνθρωποι πεθαίνουν από παθήσεις που συνδέονται με παράσιτα στον ανθρώπινο οργανισμό,θα σας γελάσουμε.Αυτό είναι κάτι που δεν πιστοποιείται μέχρι στιγμής από κάποια επίσημη έρευνα

Παράσιτα και τα σκουλήκια 

Τα παράσιτα και τα σκουλήκια στον ανθρώπινο οργανισμό μπορεί να ευθύνονται εμμέσως και για μία σειρά από ιατρικές παθήσεις άλλες πιο σοβαρές και άλλες λιγότερο σοβαρές.Σε κάθε περίπτωση οι ιατρικές συμβουλές είναι πάντα ενδεδειγμένες!Ορισμένα από αυτά τα σκουλήκια δεν είναι καν ορατά με γυμνό μάτι ενώ άλλα μπορούν να σας εκπλήξουν με το μέγεθος τους!

Σε μία γρήγορη έρευνα που κάναμε στο διαδίκτυο είδαμε φωτογραφίες από νεκροψίες που έδειχναν παράσιτα και σκουλήκια μέσα σε ανθρώπινα όργανα όπως καρδιά,πνεύμονες,ακόμα και μέσα σε εγκέφαλο.To 2013 στη Βρετανία εντοπίστηκε ένα σπάνιος σκώληκας στον εγκέφαλο ενός Κινέζου ο οποίος μάλιστα του προκαλούσε επιληπτικές κρίσεις και έντονη αδυναμία στα κάτω άκρα.Ο σκώληκας αφαιρέθηκε τελικά με χειρουργική επέμβαση.Σε αυτήν την περίπτωση δεν υπήρχε άλλη λύση.Το detoxic δεν είναι για όλες τις δουλειές και δεν κάνει θαύματα,αλλά μπορεί να δώσει στον οργανισμό σας αυτό που του χρειάζεται και επιθυμεί τόσο πολύ.Μια γενική αποτοξίνωση και οριστική απαλλαγή από τα σκουλήκια.

Το detoxic πωλείται ελεύθερα χωρίς ιατρική συνταγή.Σε κάθε περίπτωση όμως αν έχετε μολυνθεί με παράσιτα ζητήστε ιατρική συμβουλή και γνωμάτευση!

Δείτε το σύντομο βίντεο για το detoxic

 

 

 

Please follow and like us:

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*