Αυτή η ηρωική σκυλίτσα πήδηξε σε ένα φλεγόμενο κτίριο για να σώσει τα μικρά της από τη φωτιά!

Ζώα

Κατά τη διάρκεια μιας πυρκαγιάς σε ένα σπίτι στη Σάντα Rose Ντε Τεμούκο της Χιλής, οι πυροσβέστες έγιναν μάρτυρες ενός απίστευτου περιστατικού.

Μια σκυλίτσα διακινδύνευσε επανειλημμένα τη ζωή της για να γλυτώσει τα κουτάβια της που βρίσκονταν μέσα στο φλεγόμενο σπίτι.

 

Η Αμάντα, η γενναία μητέρα, πήδηξε ξανά και ξανά μέσα στη φωτιά για να βγάλει έξω τα 10 ημερών κουτάβια της και να τα οδηγήσει στο πιο ασφαλές σημείο.. στο πυροσβεστικό όχημα!

 

Δεν σταμάτησε ούτε στιγμή να τρέχει, μέσα και έξω από το φλεγόμενο κτίριο, μέχρι να τα απελευθερώσει όλα. Οι πυροσβέστες που ήταν μάρτυρες στο περιστατικό δεν μπορούσαν να πιστέψουν στα μάτια τους.

 

Όταν όλα πια είχαν τελειώσει έλεγαν ότι δεν έχουν δει ξανά ποτέ στο παρελθόν κάποιο σκυλί που να είναι τόσο έξυπνο και τόσο γενναίο!

 

Όταν πια είχε σώσει όλα τα μικρά της από την φωτιά, κάθισε δίπλα τους και τα προστάτευε με το σώμα της. Οι πυροσβέστες κάλεσαν αμέσως την κτηνιατρική υπηρεσία η οποία έσπευσε στο σημείο και μετέφερε την Αμάντα και τα κουτάβια της στο κτηνιατρείο. Εκτός από ένα κουτάβι που υποβλήθηκε σε θεραπεία για μερικά σοβαρά εγκαύματα, όλη η υπόλοιπη οικογένεια είναι καλά χάρη στην αυτοθυσία της Αμάντα. Τι ηρωική μητέρα!!

Πηγή