Αυτό το κουτάβι που παραλίγο να το κατασπαράξει η ίδια του η μάνα, σώθηκε και ζει σήμερα με 6 γάτες στη νέα του οικογένεια

Ζώα

Αυτό το κουτάβι που παραλίγο να το κατασπαράξει η ίδια του η μάνα, σώθηκε και ζει σήμερα με 6 γάτες στη νέα του οικογένεια 

Αυτό το μικρό κουτάβι παραλίγο να το φάει η ίδια του η μητέρα. Ευτυχώς 6γάτες κι ένας φιλόζωος, το έσωσαν από βέβαιο θάνατο. Η ιστορία αυτού του κουταβιού είναι σίγουρο πως θα σας κάνει να χαμογελάσετε.

Όταν γεννήθηκε ο Νίκολας, η μητέρα του προσπάθησε να τον φάει. Ήταν ένα από τα οκτώ κουταβάκια πιτ μπουλ που είχαν γεννηθεί. Η μητέρα τους, είχε ήδη φάει τρία από αυτά κι ετοιμαζόταν να φάει κι ένα τέταρτο. Ακριβώς εκείνη τη στιγμή κάποιος παρενέβη κι έσωσε το σκυλάκι!

Τελικά, ο Νίκολας υιοθετήθηκε από την Ale Oveido, μία φιλόζωο και “μαμά” από 6 γάτες και 4 σκυλιά. Η Ale αγάπησε το κουταβάκι από την πρώτη ματιά. Η σκυλίτσα και μητέρα του μικρούλη Νίκολας, δυστυχώς είχε προλάβει και είχε μασήσει το ποδαράκι του.

Ήταν ένα εξαιρετικά μικροσκοπικό σκυλάκι, χωρίς τη μαμά του να νοιάζεται γι ‘αυτόν,  τραυματισμένο και τρομοκρατημένο.

Η Ale του έδωσε την απαραίτητη ιατρική φροντίδα αλλά, επειδή ήταν μόλις μιας εβδομάδας, ο Νίκολας χρειαζόταν πολλή αγάπη και φροντίδα για να καταφέρει να ανακάμψει και να μεγαλώσει ως ένα υγιές κουτάβι. Σε αυτό το σημείο αναλαμβάνουν δράση οι έξι γάτες της Ale.

Αυτό που πραγματικά βοήθησε το μικρό σκυλί να ανακάμψει ήταν η προσοχή που έλαβε από τις γάτες.

Όταν εκείνες είδαν τον Νικολά, με ένα μασημένο και τραυματισμένο πόδι, άρχισαν γρήγορα να τον πλησιάζουν και να ξαπλώνουν κοντά του. Σύντομα, όλοι τους έγιναν μια ευτυχισμένη παρέα φίλων.

Οι γάτες τον αγκάλιαζαν όταν ήθελε να κοιμηθεί και έπαιζαν μαζί του όταν εκείνος είχε διάθεση. Τελικά έγινε καλά πολύ σύντομα.

Η Ale είναι πραγματικά πολύ χαρούμενη που συνάντησε τον Νίκολας κι έγραψε στο λογαριασμό της:  “Αυτό το μικρό κουτάβι χωρίς πόδι, είναι ένα από τα καλύτερα πράγματα που έχω και θα έχει πάντα ένα κομμάτι της καρδιάς μου“.

διαφορετικό