Διασωσμένο λαγωνικό φοβόταν τους ανθρώπους μέχρι που γνώρισε τον καινούργιο του αδερφό

Ζώα

Το λαγωνικό Mosley ήταν 4 χρόνων όταν διασώθηκε από την βιομηχανία των σκυλοδρομιών. Σύντομα υιοθετήθηκε από τον Scott Merrihew και τη σύζυγό του αλλά ήταν τόσο συνηθισμένο στη φασαρία και στα άλλα σκυλιά που δεν είχε ιδέα πως να δείξει την αγάπη του στους νέους του κηδεμόνες.

“Όταν τον υιοθετήσαμε, είχε λίγο άγχος αποχωρισμού και ήταν ιδιαίτερα προστατευτικός με τον χώρο του” λέει ο Scott στη σελίδα Dodo. “Χρειάστηκε πολύ υπομονή αυτά τα χρόνια μέχρι να τον κάνουμε να αισθανθεί άνετα”. Όταν η σύζυγος του Scott έμεινε έγκυος, ο 8χρονος πλέον Mosley φάνηκε ιδιαίτερα προσεκτικος προς αυτήν. “Προς το τέλος της εγκυμοσύνης ήταν συνέχεια με την σύζυγό μου. Ήξερε ότι κάτι επρόκειτο να συμβεί!”. “Το νέο μέλος της οικογένειάς μας, ο Lucas, γεννήθηκε πριν μια εβδομάδα και ο Mosley ήδη του δείχνει τόση αγάπη. Στην αρχή φάνηκε ότι ήταν περίεργος με το μωρό αλλά ήξερε ότι έπρεπε να κρατήσει κάποια απόσταση” συνεχίζει ο Scott.

Τέλος, αναφέρει ότι αν και αναγκάζονται να κλειδώνουν τις γάτες έξω από το δωμάτιο του μωρού λόγω του ότι είναι πολύ περισσότερο απρόβλεπτες, στον Mosley επιτρέπεται να περάσει τη νύχτα του εκεί!

Πηγή