Έκκληση για την φιλοξενία του σκύλου που βρέθηκε εγκαταλελειμμένος μέσα σε ένα πρόχειρο κατάλυμα στο Πρασιδάκι Ηλείας

Ζώα

Την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου  2018 το Αστυνομικό Τμήμα Ζαχάρως ενημέρωσε τους εκπροσώπους της Ελληνικής Φιλοζωικής Ένωσης Ζαχάρως ότι στο Πρασιδάκι Ηλείας εντοπίστηκε ένας σκύλος κλεισμένος σ’ ένα πρόχειρο κατάλυμα και εγκαταλελειμμένος από τον «ιδιοκτήτη» του. Οι εθελοντές έσπευσαν επί τόπου και παρέλαβαν το ζώο, το οποίο ήταν αρκετά ταλαιπωρημένο αφού δεν είχε ίχνος  φαγητού, πάρα μόνο ένα μπολ με ελάχιστο βρώμικο νερό.

Η Ελληνική Φιλοζωική Ένωση Ζαχάρως αναφέρει για το περιστατικό εγκατάλειψης τα εξής: «Σήμερα το μεσημέρι (25η Φεβρουαρίου 2018) ενημερωθήκαμε από το Αστυνομικό Τμήμα Ζαχάρως πως στο Πρασιδάκι βρισκόταν ένας εγκαταλειμμένος σκύλος δεμένος!

Σπεύσαμε αμέσως στο σημείο οπού όντως βρισκόταν ένα δύστυχο σκυλάκι δεμένο σε ένα πρόχειρο και άθλιο κατάλυμα. Μάθαμε πως ο σκύλος άνηκε σε έναν αλλοδαπό ο οποίος το εγκατέλειψε πριν τρεις μήνες, και επέστρεψε στην πατρίδα του.

Τον απεγκλωβίσαμε και τον μεταφέραμε σε προσωρινό χώρο όπου αύριο (26 Φεβρουαρίου 2018) θα μεταφερθεί στον κτηνίατρο».

Αν κάποιος ενδιαφέρεται να τον φιλοξενήσει ή ακόμα καλύτερα να υιοθετήσει τον νεαρό σε ηλικία σκυλάκο μπορεί να καλέσει την Ελληνική Φιλοζωική Ένωση Ζαχάρως στον αριθμό κινητού τηλεφώνου 6907370034.

Πρόκειται για έναν υπέροχο και αξιολάτρευτο σκύλο, ο οποίος θα δοθεί στειρωμένος, εμβολιασμένος και τσιπαρισμένος.

Πηγή