Φοβισμένο Πίτμπουλ κακοποιήθηκε από κάθε άνθρωπο που συνάντησε στη ζωή του, μέχρι που μια στιγμή τα άλλαξε όλα

Ζώα
Ένας άνδρας με το όνομα Eldad Hagar εργάζεται για μια υπέροχη οργάνωση που λέγεται Hope For Paws.
Ο Eldad ήξερε ότι ο σκοπός του στη ζωή ήταν να βοηθάει τα ζώα που έχουν ανάγκη – κυρίως αυτά στα οποία ο υπόλοιπος κόσμος δεν δίνει καμία σημασία. Αυτή η ιστορία και το βίντεο είναι η απόδειξη της απεριόριστης αγάπης του για τα αδέσποτα ζώα, και σε αυτή την περίπτωση, για ένα αδέσποτο πίτμπουλ.

Άκουσε κάτι για ένα πίτμπουλ σε μια περιοχή του Λος Άντζελες, το οποίο είχε βασανιστεί από τα παιδιά της γειτονιάς του. Του έριχναν συνέχεια πέτρες με αποτέλεσμα να τραυματίσουν το κακόμοιρο αυτό σκυλί.
Τότε ο Eldad, και η ομάδα Hope For Paws, πήγαν αμέσως στην περιοχή για να δουν τι μπορούσαν να κάνουν για να το βοηθήσουν. Αλλά όταν έφτασαν, ήταν σοκαρισμένοι. Το αδέσποτο πίτμπουλ φοβόταν τόσο πολύ τους ανθρώπους που δεν πλησίαζε τους διασώστες.
Το πίτμπουλ που ήταν κρυμμένο πίσω από έναν κάδο, ήταν πολύ δύσπιστο με τους ανθρώπους που προσπαθούσαν να τον βγάλουν από τη κρυψώνα του. Αλλά ο Eldad είχε μια ιδέα στην οποία ούτε άνθρωπος δεν θα μπορούσε να αντισταθεί. Ήξερε ότι ο σκύλος θα ήταν πεινασμένος – έτσι άπλωσε το χέρι του…
Ο Eldad είχε μαζί του ένα νόστιμο και ζουμερό μπέργκερ, έτσι, άπλωσε σιγά-σιγά το χέρι του. Το πίρμπουλ περπάτησε διστακτικά προς τα εμπρός, μύρισε, και έφαγε το όλο μπέργκερ μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα!

Λίγο μετά, το πίτμπλουλ πήγε μαζί με την ομάδα.

Στο τέλος, υιοθετήθηκε από μια οικογένεια που τον ονόμασε Buddha. Μάλλον του έδωσαν αυτό το όνομα λόγω της καλοσύνης και της ευγένειάς του!


Πηγή: diaforetiko.gr