Γιώργος Μαυρίδης: Δεν αγοράζω, υιοθετώ. Μέχρι να μην υπάρχουν πια ζώα στο δρόμο

Ζώα
Ένα ακόμη ενημερωτικό βιντεάκι που στοχεύει στην προώθηση της συνειδητής υιοθεσίας ενήλικων, ηλικιωμένων, τυφλών και ανάπηρων ζώων συντροφιάς δημιούργησε η Ζωοφιλική Ένωση Ηλιούπολης (Ζ.Ε.Η.). Στο σποτ πρωταγωνιστεί ο Γιώργος Μαυρίδης, ο οποίος περιτριγυρισμένος από τη σκυλίτσα του Μόλυ και από μικρούς τετράποδους «θησαυρούς», προτρέπει τους πολίτες να υιοθετούν και να μην αγοράζουν, να στειρώνουν και να μη ζευγαρώνουν μέχρι να μην υπάρχουν ζώα στο δρόμο.
Η Ζωοφιλική Ένωση Ηλιούπολης επισημαίνει: «Ο Γιώργος Μαυρίδης και η Μόλυ έκαναν την δική μας επιθυμία πραγματικότητα. Να φτιάξουμε ένα σποτάκι για τα αδέσποτα. Ένα σποτάκι που θα προτρέπει τον κόσμο να υιοθετήσει. Είτε από τον δρόμο, είτε από το καταφύγιο, είτε από την φιλοζωική ομάδα της περιοχής του. Ένα σποτάκι που θα προτρέπει τον κόσμο να μην φοβηθεί να υιοθετήσει ένα ζώο μεγαλύτερης ηλικίας ή ένα ζώο με αναπηρία. Όλη η Ελλάδα είναι γεμάτη από μικρούς θησαυρούς. Μικρούς θησαυρούς με μεγάλη καρδιά και τεράστια αποθέματα αγάπης. Ανοίξτε την καρδιά σας, ανοίξτε την αγκαλιά σας και σώστε ένα αδέσποτο.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε μέσα από την καρδιά μας τον Γιώργο Μαυρίδη για την τιμή που μας έκανε να πρωταγωνιστήσει μαζί με την αγαπημένη μας Μόλυ και που αγκάλιασε την ιδέα μας.

Ειλικρινά δεν έχουμε λόγια! Θερμά ευχαριστώ και στον καταπληκτικό Γιώργο Λέντζα για την πολύτιμη βοήθειά του και την υποστήριξή του.

Επίσης εκατομμύρια…τι εκατομμύρια; δισεκατομμύρια ευχαριστώ οφείλουμε σε όλη την υπέροχη ομάδα παραγωγής Foss Productions για τα μαγικά της και για αυτό το υπέροχο αποτέλεσμα που βλέπετε. Executive Producer: Στέλιος Κοτιώνης, Producer: Μαριλένα Χαραλαμποπούλου, Σκηνοθέτης: Φοίβος Κοντογιάννης, Διευθυντής Φωτογραφίας: Manu Tilinski, Διευθυντής Παραγωγής: Ιωσήφ Αδαλόγλου, Βοηθός Διευθυντης Παραγωγης: Κώστας Μουρατίδης, Ηχολήπτης: Σταύρος Αβραμίδης, A’ Βοηθός Κάμερας: Γιάννης Μπούκρας, Location Manager: Γιώργος Λέντζας, Post-production co-ordinator: Δημήτρης Σιώνης, Μοντάζ: Νίκος Τσατσάνης, Μιξάζ: Τάσος Οικονόμου, Colour Correction: Μιχάλης Νερομυλιώτης, Εταιρεία Παραγωγής: Foss Productions.
Τέλος ένα τεράστιο ευχαριστώ στον Στάθη Νικολακόπουλο και στο Media Lab του Δήμου Ηλιούπολης για την ηχογράφηση και την μίξη ήχου για το ραδιοφωνικο μας σποτ. Κείμενα, επιμέλεια Project Αγγελική Παναγιωτοπούλου.
Κλείνοντας να σας ενημερώσουμε ότι όλοι οι συντελεστές προσέφεραν εθελοντικά τις υπηρεσίες τους για την δημιουργία του σποτ και οποιαδήποτε μετάδοσή του από τα ΜΜΕ δεν έχει καμία οικονομική επιβάρυνση για το σωματείο μας» καταλήγει η Ζωοφιλική Ένωση Ηλιούπολης. 


Πηγή: istoriesadespoton.gr