Γυναίκα περίμενε η σκυλίτσα της να γεννήσει 6 με 8 κουτάβια αλλά η τετράποδη μανούλα έσπασε το παγκόσμιο ρεκόρ στη Μεγάλη Βρετανία

Ζώα

Γυναίκα περίμενε η σκυλίτσα της να γεννήσει 6 με 8 κουτάβια αλλά η τετράποδη μανούλα έσπασε το παγκόσμιο ρεκόρ στη Μεγάλη Βρετανία

Η ιδιοκτήτρια αυτής της σκυλίτσας περίμενε ότι η έγκυος ράτσας ροτβάιλερ, θα γεννούσε από οκτώ έως εννέα κουτάβια. Όμως, προς μεγάλη της έκπληξή, η μαμά σκυλίτσα έσπασε σχεδόν το ρεκόρ με τα περισσότερα κουταβάκια  της Μεγάλης Βρετανίας!

Η 47 χρονη Eleanor Usher και ο σύζυγός της, Ian, από το Telford του Shropshire, περίμεναν με αγωνία να γεννήσει η σκυλίτσα τους που ονομάζεται Jessie. Ανυπομονούσαν  να έρθουν το συντομότερο τα κουτάβια. Η σκυλίτσα τους είχε μια πολύ μεγάλη κοιλιά και ο κτηνίατρος είπε ότι θα πρέπει να περιμένουν έξι με οκτώ κουτάβια. Η Usher δεν έκανε υπερηχογράφημα στη Jessie, γιατί αυτή η διαδικασία κοστίζει πολλά χρήματα και δεν τα είχε.

Δεν άργησε να φτάσει η μεγάλη μέρα για την Jessie. Η μέρα που θα φέρει στον κόσμο τα μικρά της.

“Ο κτηνίατρος μας είχε δώσει πιθανή ημερομηνία την Τρίτη, αλλά τα μικρά σκυλάκια βιαζόντουσαν. Έτσι λοιπόν, την Κυριακή τα ξημερώματα, περίπου στη 1:50, άκουσα έναν θόρυβο κάτω από τη σκάλα”, δήλωσε η Eleanor. ” Η Jessie είχε ήδη γεννήσει ένα κουτάβι κάτω από τις σκάλες και ένα άλλο στο κρεβάτι της, χωρίς να το καταλάβουμε.”

Η Jessie γέννησε έξι όμορφα κουτάβια, μετά από τα οποία η Eleanor σκέφτηκε ότι αυτό ήταν, τελείωσε η γέννα.

Μοιράστηκε: «Μετά το έκτο κουτάβι, έλεγα:« Μπράβο καλό κορίτσι, μπορείς να σταματήσεις τώρα, δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι άλλο. Απλά να ξεκουραστείς ». Αλλά συνέχισαν να έρχονται και να έρχονται κι άλλα κουτάβια. Δεν χρειάστηκε να κάνουμε τίποτα, όλα βγήκαν απλά χωρίς να χρειαστεί καμία βοήθεια. Το έκανε τόσο εύκολο για μας. Σκεφτήκαμε μόνο: «Ω Θεέ μου, πότε θα σταματήσει;»

Η μεγαλύτερη γέννα στο Ηνωμένο Βασίλειο ήταν 18 κουτάβια και η δεύτερη μεγαλύτερη ήταν η 13. Η Jessie πλησίαζε γρήγορα τη δεύτερη θέση. Είπε η Eleonor: «Ο τρόπος με τον οποίο η Jessie πηγαίνει και η ταχύτητα με την οποία έβγαιναν από μέσα της, με έκαναν να νομίζω ότι θα φτάσει μέχρι και τα 20 κουτάβια. Ευτυχώς γεννήθηκαν όλα μέχρι τις 8 π.μ.».

Η Jessie σταμάτησε σε έναν εντυπωσιακό αριθμό 15 κουταβιών που γεννήθηκαν σε μία γέννα. Τώρα είναι μια περήφανη μητέρα, με ένα πολύ καλά αναπτυγμένο μητρικό ένστικτο. Η Eleonor ονόμασε το μικρότερο κουτάβι Daisy και το μεγαλύτερο Walter, αλλά τα υπόλοιπα νεογνά δεν έχουν ακόμα ονομαστεί, καθώς είναι σχεδόν πανομοιότυπα μεταξύ τους!

Η Eleonor είπε: “Η Jessie ήταν πάντα εξαιρετικά στοργική και έχει μια μητρική τρυφερότητα. Ακόμη και με τη γάτα, θα πάει κοντά της, θα την αγκαλιάσει και θα της δώσει ένα φιλί με τον τρόπο της. ”

Ρίξτε μια ματιά στα χαριτωμένα μικρά κουτάβια στο παρακάτω βίντεο:

διαφορετικό