Γυναίκα πήδηξε στη θάλασσα και ρίσκαρε τη ζωή της για να σώσει το κουτάβι της που παρασύρθηκε από τα κύματα

Ζώα

 

Γυναίκα πήδηξε στη θάλασσα και ρίσκαρε τη ζωή της για να σώσει το κουτάβι της που παρασύρθηκε από τα κύματα

Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν δημοσιευτεί οι φωτογραφίες κι ένα βίντεο που έχει καταγράψει μια γυναίκα να πηδάει με τα ρούχα στη θάλασσα για να σώσει το αγαπημένο της κουτάβι. Η γυναίκα αψήφησε τα παγωμένα νερά της φουρτουνιασμένης θάλασσας και βάζοντας σε κίνδυνο τη ζωή της κατάφερε να σώσει το σκυλάκι της.

Έδωσε κυριολεκτικά μάχη με τα κύματα για να σώσει το σκυλάκι, που το θεωρούσε μέλος της οικογένειάς της. Μάλιστα για μερικά δευτερόλεπτα φαίνεται να εξαφανίστηκε από την επιφάνεια κι έμοιαζε σαν να την κατάπιε η θάλασσα.

Ισχυρά κύματα χτυπούν τη γυναίκα και την πετούν ξανά πίσω στην παραλία, τη στιγμή που το σκυλάκι προσπαθεί απελπισμένα να κρατήσει το κεφάλι του έξω από το νερό.

Το τελευταίο λεπτό, η γυναίκα κατάφερε να αρπάξει το μικρό σκυλάκι πριν να το χτυπήσει κι άλλο κύμα. Αμέσως μετά ένας περαστικός έσυρε το μικρό κουτάβι στην ασφάλεια της παραλίας. Εκείνο παρέμεινε για λίγο ακίνητο και μόλις ηρέμησε περπάτησε μόνο του στην παραλία.

Η γυναίκα, που απεικονίζεται εδώ με τους ξένους που τη βοήθησαν, βούτηξε με τα ρούχα στη θάλασσα όταν είδε το σκυλί της να κινδυνεύει.

Η ακτοφυλακή δήλωσε ότι η γυναίκα ήταν πολύ τυχερή που δεν είχε πνιγεί κατά τη διάρκεια της τολμηρής διάσωσης στη θάλασσα, όπου η θερμοκρασία του νερού είναι μόλις επτά βαθμούς. Τόνισε ότι η γυναίκα θα ήταν προτιμότερο να καλέσει την ακτοφυλακή, παρά να διακινδυνεύσει τη ζωή της.

Ο 41χρονος Alessandro Intini, παρακολούθησε τη διάσωση και την αποθανάτισε με τη φωτογραφική του μηχανή. Όπως δήλωσε ο ίδιος, η γυναίκα αρχικά έμοιαζε πολύ σίγουρη γι’ αυτό που πήγαινε να κάνει, όμως μετά από το πρώτο κύμα ήταν σε κατάσταση σοκ.

Είναι πάρα πολύ τυχερή που δεν πνίγηκε και φυσικά πολύ γενναία.

Η τοπική ακτοφυλακή προειδοποίησε τους ανθρώπους να μην επιχειρήσουν ποτέ να διασώσουν κάποιον, καθώς τα υπόγεια ρεύματα της θάλασσας μπορούν εύκολα να τους παρασύρουν.

Δείτε το παρακάτω βίντεο:

διαφορετικό