Γυναίκα υιοθετεί σκύλο για τα 25α γενέθλια της και οι φωτογραφίες πριν και μετά τα λένε όλα

Ζώα

 

Μερικές φορές, το καλύτερο κομμάτι των γενεθλίων δεν είναι τα δώρα που παίρνεις από τους άλλους, αλλά αυτά που παίρνεις εσύ για τον εαυτό σου. Ο χρήστης του Imgur «jekyllandclyde» έγινε πρόσφατα 25 ετών και αποφάσισε να σηματοδοτήσει το γεγονός, φέρνοντας έναν νέο φίλο στη ζωή της.

Έχει υιοθετήσει τον Τέντι, έναν Αυστραλιανό σκύλο βοοειδών / Αυστραλιανό Ποιμενικό / Γκόλντεν Ριτρίβερ με διαπεραστικά μπλε μάτια και ένα χαμόγελο που σε μαγνητίζει. «Είναι σίγουρα ένας μαγνήτης για τα θηλυκά. Αξίζει όλη την προσοχή που παίρνει », δήλωσε η νέα ιδιοκτήτρια του Τέντι διαδικτυακά. «Νόμιζα ότι ένιωθε τόσο αγαπητός και χαρούμενος μέσα στην ανθρώπινη κοινωνία … Και έπειτα τον έφερα σπίτι και αυτά τα μάτια και τα αυτιά ζωντάνεψαν!»

Μετακινηθείτε προς τα κάτω για να δείτε τον Τέντι σε όλη του τη δόξα και αν σκέφτεστε να πάρετε έναν γούνινο φίλο την δική σας ξεχωριστή μέρα, θυμηθείτε να εξετάσετε πλήρως εάν είστε έτοιμοι να αναλάβετε την ευθύνη να το κρατήσετε ευτυχισμένο και υγιές. Επίσης, σκεφτείτε να υιοθετήσετε ένα σκυλί, όπως ο Τέντι, από την φιλοζωική αντί να αγοράσετε ένα από τους κτηνοτρόφους.

Αυτός είναι ο Τέντι, ένας Αυστραλιανός σκύλος βοοειδών / Αυστραλιανός Ποιμενικός / Γκόλντεν Ριτρίβερ και έτσι μοιάζει μέσα στο καταφύγιο και στο σπίτι

 

Η νέα του ιδιοκτήτης τον υιοθέτησε ως δώρο για τον εαυτό της, για τα 25α γενέθλια της

 

Θα λέγαμε ότι και οι δύο ήταν πολύ ενθουσιασμένοι με την ιδέα

 

Ο Τέντι τώρα περνάει τις μέρες του ως παρέα ενός ανθρώπου και ως «μαγνήτης των θηλυκών»

 

«Νόμιζα ότι ένιωθε τόσο αγαπητός και χαρούμενος μέσα στην ανθρώπινη κοινωνία …»

 

«… και μετά αυτά τα μάτια και τα αυτιά ζωντάνεψαν!»

 

Πηγή