Η πανέμορφη Άρτεμις ψάχνει μια νέα οικογένεια μετά τον θάνατο του κηδεμόνα της

Ζώα

Η Άρτεμις άνηκε σε έναν άνδρα και ήταν πολύ δεμένη μαζί του. Δυστυχώς ο λατρεμένος της κηδεμόνας έφυγε από τη ζωή και οι συγγενείς του την είχαν μόνιμα δεμένη στο μπαλκόνι.

Κατέληξε στο καταφύγιο του Φιλοζωικού Σωματείου Νίκαιας – Κερατσινίου όπου εκεί βρήκε αγάπη και φροντίδα, και δεν έγινε ποτέ «βάρος» στους εθελοντές φιλόζωους που δεν έπαψαν στιγμή να αναζητούν μια νέα οικογένεια για την σκυλίτσα.

Κάποια στιγμή η Άρτεμις υιοθετήθηκε, αλλά δυστυχώς αυτή η υιοθεσία δεν ήταν συνειδητή. Η οικογένεια που θέλησε να την κάνει μέλος της, την γύρισε πίσω στο καταφύγιο με την δικαιολογία ότι το μετάνιωσε. Έτσι η Άρτεμις βρέθηκε και πάλι να ξαναψάχνει σπιτικό.

Η Άρτεμις είναι 5 ετών, υγιέστατη, εμβολιασμένη, στειρωμένη και φέρει ηλεκτρονική σήμανση. Είναι φιλικότατη, αφοσιωμένη, ξέρει να βγαίνει βόλτα με λουρί και τα πάει πολύ καλά με τα άλλα σκυλιά.

Εάν ενδιαφέρεστε για την Άρτεμις και θέλετε να την γνωρίσετε από κοντά καλέστε το Φιλοζωικό Σωματείο Νίκαιας – Κερατσινίου στους αριθμούς κινητών τηλεφώνων 6984499497 ή 6944476806. Θα δοθεί με συμβόλαιο υιοθεσίας όπως προβλέπει η ισχύουσα νομοθεσία.

Το Pedigree επιβραβεύει την υπεύθυνη υιοθεσία και προσφέρει δωρεάν τροφή για 6 μήνες σε όσους υιοθετήσουν ένα σκύλο από το Σωματείο.

Έχετε επίσης τη δυνατότητα να υιοθετήσετε εικονικά την Άρτεμις μέχρι να βρει την οικογένεια της καλώντας την κα Ευγενία στον αριθμό 6984499497.

Με 15 ευρώ τον μήνα της εξασφαλίζετε την τροφή, το εμβόλιο και τα αντιπαρασιτικά φάρμακα που χρειάζεται.