Κακοποιημένος Σκύλος δεν σηκώνει ούτε το κεφάλι του από την στεναχώρια. Σήμερα όμως.. προσέξτε την ουρίτσα του!

Ζώα
Η ζωή ενός σκύλος που λειτουργεί ως δόλωμα είναι η χειρότερη ζωή που μπορεί να φανταστεί κανείς. Ζουν μόνο ώστε να χρησιμοποιηθούν στην εκπαίδευση άλλων σκυλιών για να μάθουν να πολεμούν. Δεν επιτρέπεται να αντιστέκονται ή να επιτίθενται. Η δουλειά τους είναι μόνο να κάθονται εκεί και να τις τρώνε. Δεν υπάρχει αγάπη ή ακόμα και η πιο βασική φροντίδα για αυτά τα σκυλιά-δόλωμα.
Συχνά παραμελούνται και λιμοκτονούν, χωρίς να έχουν φαγητό ή νερό. Τον περασμένο Αύγουστο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 14 σκυλιά από μια ύποπτη σκυταλοδρομία στο Able Springs του Τέξας.

Όλα τα σκυλιά ήταν χαρούμενα που σώθηκαν!

Υπήρχε ένα θηλυκό σκυλί που είχε ένα κολάρο πολύ σφιχτό στο λαιμό της. Ήταν δεμένη με ένα παλιό άξονα αυτοκινήτου. Η Madeline Yeaman θυμάται ότι ο σκύλος δεν μπορούσε να κινηθεί.

Δεν μπορούσε να σηκώσει το κεφάλι της καθόλου και είχε χαμηλή ροή αίματος.

Οι κτηνίατροι ασχολήθηκαν αμέσως μαζί της και της έδωσαν το όνομα Gwen.Η μικρή σκυλίτσα έφαγε, ήπιε νερό, έκανε μπάνιο και της χορηγήθηκε μετάγγιση αίματος. Τα πηγαίνει αρκετά καλά.Δεν μπορούσε να σηκωθεί μόνη της, αλλά ευτυχώς όλα αυτά ανήκουν τώρα στο παρελθόν! Έχει ένα πολύ δυνατό σώμα!

Δεν σταματάει να κουνάει την ουρά της και είναι πολύ φιλική με όλους!


Της αρέσει πολύ να παίξει και να τρέχει!


Είναι αξιολάτρευτη!

Credit: Relayhero

source