Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε ένα άγνωστο να κάνει την πιο γλυκιά χειρονομία για έναν ¨παγωμένο» εξαντλημένο σκύλο! (Video-Εικόνες)

Ζώα
Μετά από μια πρόσφατη κλοπή, ένας κάτοικος από την πόλη της Κερασούντας στην Τουρκία επανεξέτασε το βίντεο από την κάμερα ασφαλείας του σπίτι του και είδε κάτι που τον άφησε άναυδο.
Αυτό που είδε αποκατέστησε την πίστη του στον συνάνθρωπό του!Ένα άγνωστο άτομο πλησίασε έναν άστεγο κουτάβι, του έδωσε λίγο φαγητό, και το μπουφάν του και το σκέπασε. Μία δημοσιογράφος βρήκε τον μυστηριώδη ήρωα, ο οποίος ταπεινά είπε ότι ήταν το λιγότερο που μπορούσε να κάνει. «Αν δεν είχα δώσει το σακάκι μου, δεν θα είχα συνείδησή μου καθαρή»… «Ενώ καθόμαστε στο ζεστό μας σπίτι, αυτά είναι έξω στο κρύο.»
Ο Δήμαρχος της πόλης του απένειμε βραβείο για την υποδειγματική του στάση, δηλώνοντας. «Με την στάση του αυτή, έδωσε ένα μάθημα ανθρωπιάς», προσθέτοντας: «Τα ζώα είναι φίλοι μας. Αγαπάμε τους ανθρώπους, αγαπάμε την πόλη μας και αγαπάμε όλα τα έμβια όντα που αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της ζωής μας και της πόλη μας. »


 

Πηγή: xminima.blogspot.gr