Κουτάβι δεν μπορεί να συμβιβαστεί με το θάνατο του ιδιοκτήτη του και επισκέπτεται καθημερινά τον τάφο του

Ζώα

 

Ένα κουτάβι στεναχωρήθηκε πολύ όταν πέθανε ο αγαπημένος του ιδιοκτήτης, αφού είχαν περάσει πολλές όμορφες στιγμές μαζί. Ο λυπημένος σκύλος δεν μπορούσε να αντιμετωπίσει αυτή την απώλεια και συνέχισε να επισκέπτεται τον τάφο του ιδιοκτήτη του κάθε μέρα μετά την κηδεία.

Το αξιολάτρευτο κουτάβι, ο Cesur, έχασε τον αγαπημένο του άνθρωπο τον Ιανουάριο του 2017. Αφού πέρασαν δύο χρόνια μαζί, το πιστό κουτάβι καταρρακώθηκε μετά το θάνατο του 79χρονου ιδιοκτήτη του, Mehmet Ilhan. Ο Ilhan είχε πεθάνει σε νοσοκομείο κοντά στο σπίτι του στην Προύσα της Τουρκίας, ενώ ήταν παράλυτος για πολλά χρόνια λόγω μιας ασθένειας.

“Λόγω της παράλυσης του πατέρα μου, είχαν ένα διαφορετικό δέσιμο. Όταν ο πατέρας μου ήταν στο νοσοκομείο τις τελευταίες μέρες του, ο Cesur έπαψε να τρώει,” είπε  στο The Dodo ο γιος του Ilhan, ο Ali.

Όταν το σώμα του Ilhan έφτασε στο σπίτι του, ο πιστός σκύλος ήταν δίπλα του και αρνιόταν να φύγει από ‘κει. Ακολούθησε μάλιστα την πομπή που μετέφερε το φέρετρο στην κηδεία.

Για τη συμπεριφορά του Cesur, ο Ali είπε: “Κανείς δεν μπορούσε να τον αγγίξει μέχρι που θάφτηκε ο πατέρας μου.”

Μετά το θάνατο του Ilhan, ο Cesur ζει με τον Ali, αλλά εξακολουθεί να σκέφτεται τον αγαπημένο του ιδιοκτήτη.

Ο Ali άρχισε να παρατηρεί ότι ο Cesur έφευγε από το σπίτι του την ώρα που εκείνος πήγαινε στη δουλειά και μια μέρα, αποφάσισε να τον ακολουθήσει. Ο Cesur είχε πάει στον τάφο για να επισκεφτεί τον αγαπημένο του ιδιοκτήτη.

“Οι άνθρωποι που εργάζονται στο νεκροταφείο λένε ότι το πρώτο πράγμα που κάνει το πρωί είναι να επισκεφτεί τον τάφο του πατέρα μου,” δήλωσε ο Ali.

Ο Ali λέει πως θα συνεχίζει να τον φροντίζει και ελπίζει να έρθει σύντομα η μέρα που ο Cesur θα ξεπεράσει την απώλεια του πατέρα του.

διαφορετικό