Μαμά σκυλίτσα έχει αγανακτήσει με τα άτακτα κουτάβια της. Δείτε όμως τώρα πως τα κάνει να την υπακούσουν!

Ζώα

Το να είσαι μαμά είναι σκληρή δουλειά. Η μητρότητα είναι αναμφισβήτητα μία από τις πιο αγχωτικές δουλειές στον κόσμο. Αυτό δεν ισχύει μόνο για τις ανθρώπινες μητέρες, αλλά για όλα τα είδη. Ακόμη και τα σκυλιά. 
Η μητέρα των αχαλίνωτων, υπερκινητικών κουταβιών είναι σκληρή. Το επίπεδο ενέργειας τους είναι εκτός ορίων. Έτσι, ως μητέρα, πρέπει να γίνει δημιουργική για το πώς τα ηρεμήσει.

Το Γερμανικό Ποιμενικό στο παρακάτω βίντεο είναι μια θαυμάσια μαμά που προσέχει τα κουτάβια της. Ξέρει ότι τα μωρά της είναι γεμάτα ενέργεια και αν θέλει να ξεκουραστεί αργότερα, θα πρέπει να σιγουρευτεί ότι τα κουτάβια της θα είναι κουρασμένα.

Όντας μια υπέροχη μητέρα, αποφασίζει να εκμεταλλευτεί το χρόνο παιχνιδιού των κουταβιών της στην ύπαιθρο. Αρχίζει να τρέχει γύρω τους, ενθαρρύνοντάς τους να την κυνηγήσουν.

κουτάβια γερμανικός ποιμενικός

Το σκυλί αγαπάει να τρέχει γύρω από τα παιδιά της, καθώς προσπαθεί να τα κρατήσει σε εγρήγορση. Τα μικρά τους πόδια είναι τόσο μικρά ώστε δυσκολεύονται να πιάσουν τη μαμά τους.

Ο ιδιοκτήτης των σκυλιών που τραβάει σε βίντεο την πολύτιμη στιγμή, δεν μπορεί να βοηθήσει, αλλά έχει ένα χαμόγελο στο πρόσωπο του. Είναι πάρα πολύ χαριτωμένο να μην αντιδράς. Τα πόδια των μικρών σκυλιών κινούνται όσο πιο γρήγορα μπορούν.

κουτάβια γερμανικός ποιμενικός

Η μαμά κάνει κύκλους γύρω από τα μικρά της, καθώς έχουν ενθουσιασμό για να την πιάσουν.
Μετά από λίγο, η μαμά σταματά και αφήνει τα παιδιά της να συγκεντρωθούν γύρω της. Αλλά μόλις σκέφτονται ότι έχουν φτάσει στο τέλος του παιχνιδιού, η μαμά ξεκινά και πάλι! Δεν τους κούρασε πολύ και συνεχίζει!

κουτάβια γερμανικός ποιμενικός

Προς το τέλος του βίντεο, ο ιδιοκτήτης αναφέρει ότι τα σκυλιά αρχίζουν να φαίνονται κουρασμένα. Φαίνεται ότι η μαμά έχει κάνει σπουδαία δουλειά για να δαπανήσουν τα κουτάβια της την ενέργεια τους. Είναι σίγουρο ότι τα μικρά μωρά κοιμήθηκαν πολύ καλά εκείνη τη νύχτα.

Η γλυκιά στιγμή τραβήχτηκε με βίντεο και είναι αξιολάτρευτο. Είναι προφανές ότι είναι μια θαυμάσια μητέρα!

Πηγή: fanpage.gr