Ο 83χρονος άνδρας που έχασε τα πάντα στη φωτιά εκτός από τον λατρεμένο του γάτο

Ζώα

Τις καρδιές εκατομμυρίων ανθρώπων από όλο τον κόσμο άγγιξαν το βίντεο και οι φωτογραφίες που κάνουν το γύρω του διαδικτύου και δείχνουν τον 83χρονο Ali Mese να αγκαλιάζει με βουβό λυγμό τον λατρεμένο του γάτο Sarikiz, το μοναδικό ζώο που κατάφερε να επιβιώσει, πριν η πυρκαγιά καταστρέψει ολοσχερώς το σπίτι και όλα του τα υπάρχοντα στην επαρχία Ορντού της Μαύρης Θάλασσας στην Τουρκία.

Η φωτιά ξεκίνησε όταν ο 83χρονος στην προσπάθεια του να ανάψει τον ξυλόφουρνο για να μαγειρέψει το φαγητό της οικογένειας του χρησιμοποίησε βενζίνη με αποτέλεσμα να γίνει έκρηξη και μέσα σε λίγα λεπτά να χάσει τα πάντα εκτός από τον αγαπημένο του γάτο.

Οι γείτονες του Ali Mese ειδοποίησαν την πυροσβεστική μόλις αντιλήφθηκαν τις φλόγες, οι οποίες όμως  εξαπλώθηκαν με ταχύτητα και έκαψαν ολοσχερώς το σπίτι του. Ευτυχώς, ο Ali Mese και η σύζυγός του σώθηκαν από την πυρκαγιά και δεν υπέστησαν σοβαρά εγκαύματα.

Άνθρωποι από όλα τα μήκη και πλάτη της γης έδειξαν ιδιαίτερη ευαισθησία για αυτόν τον ηλικιωμένο άνδρα που μέσα στην απελπισία του, εκείνος χάιδευε και φύλαγε τον γάτο του πάνω από τα αποκαΐδια του σπιτιού του. Στο ειδικό ταμείο που δημιουργήθηκε με σκοπό να βοηθήσει τον Ali Mese και τη σύζυγό του να ξαναφτιάξουν το σπίτι τους, ήδη έχει συγκεντρωθεί το χρηματικό ποσό των 6.000 δολαρίων.

 

 

 

Πηγή