Σκύλος συναντά τον ιδιοκτήτη του που βγαίνει «μισός» από το νοσοκομείο και μόλις τον αναγνωρίζει τρελαίνεται από χαρά

Ζώα
Από τη στιγμή που αυτό το σκυλί, που ονομάζεται Willie, βρέθηκε εγκαταλελειμμένο στη βεράντα του Shane Godfrey στις αρχές του περασμένου έτους, οι δυο τους έγιναν αχώριστοι.

Πρόσφατα, όμως, το γλυκό αυτό κουτάβι νόμιζε πως είχε χάσει για πάντα το φίλο του. 

Στα τέλη του Φεβρουαρίου, ο Godfrey εισήχθη στο νοσοκομείο με σοβαρή γρίπη. Στη συνέχεια αναπτύχθηκε σε πνευμονία και, αργότερα, σε νεφρική ανεπάρκεια, σήψη και εγκεφαλίτιδα. Η κατάσταση της υγείας του Godfrey ήταν τόσο σοβαρή, που κάποια στιγμή οι γιατροί φοβήθηκαν για το χειρότερο.

«Δεν ήταν σίγουρο ότι θα τα κατάφερνα», είπε ο Godfrey.

Ο Godfrey παρέμεινε στο νοσοκομείο για πέντε εβδομάδες, και ευτυχώς, η κατάστασή του βελτιώθηκε. Σε αυτό το διάστημα όμως, είχε χάσει πολλά κιλά.


Η αδελφή του Godfrey είχε πάρει το σκυλί στο σπίτι της, αλλά ήταν αδύνατο, φυσικά, να του εξηγήσει πού ήταν ο καλύτερός του φίλος.
Αυτό ήταν που έκανε την τελευταία τους συνάντηση τόσο ιδιαίτερη. Στην πραγματικότητα, ο Willie δεν μπορούσε να πιστέψει στα μάτια του ότι ο ιδιοκτήτης του ήταν πίσω στο σπίτι.
«Είχα χάσει 23 κιλά στo νοσοκομείο και είμαι σίγουρος ότι φαινόμουν πολύ διαφορετικός», είπε. «Στην αρχή δεν ήμουν σίγουρος ότι γάβγιζε σε μένα, αλλά μόλις με πλησίασε για να με μυρίσει, με αναγνώρισε αμέσως και έπεσε πάνω μου. Κάθε φορά που βλέπω το βίντεο συγκινούμαι.»

Μετά την επιστροφή του ιδιοκτήτη του, ο Willie δεν έφευγε καθόλου από δίπλα του.

«Τώρα που επέστρεψα πίσω στο σπίτι, δεν με αφήνει μόνο μου καθόλου. Όπου κι αν πάω είναι δίπλα μου και με προσέχει…,» λέει συγκινημένος ο Godfrey.Πηγή: mpala.gr