Σκύλος της αστυνομίας δέχεται σφαίρα κατά την εκτέλεση του καθήκοντος! Η Αντίδραση του μόλις Συναντά ξανά τον Αστυνομικό φίλο του θα σας Ραγίσει την Καρδιά!

Ζώα
Ο Bruno το λαγωνικό K-9 έβαλε σε κίνδυνο τη ζωή του την ώρα που κυνηγούσε με την αστυνομία έναν ύποπτο. Το σκυλάκι, με περισσή αυτοθυσία και ζήλο, έβαλε το σώμα του μπροστά στα πυρά και όταν ο ύποπτος σκοτώθηκε από τους πυροβολισμούς, ο Bruno ήταν ο ήρωας που έσωσε τους υπόλοιπους αστυνομικούς.
Ο συνεργάτης του RJ Young είχε αναστατωθεί πολύ όμως από τον τραυματισμό του αγαπημένου σκύλου.
Μας λέει για την εμπειρία:
“Τρόμαξα πολύ όταν πυροβολήθηκε ο Bruno. Ήταν τρομακτικό να το βλέπεις. Όλος ο κόσμος μου κατέρρευσε μέσα σε ένα δευτερόλεπτο.”

O γερμανικός ποιμενικός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Η σφαίρα είχε περάσει ξυστά από την καρδιά του και χρειάστηκαν 2 χειρουργεία μέχρι να τον αποσυνδέσουν από την μηχανική υποστήριξη. Αλλά μια εβδομάδα αργότερα το σκυλάκι ξαναβρέθηκε με τον αγαπημένο του συνάδελφο.
Παρότι είναι πλέον υγιής, έχει βγει στη σύνταξη και υιοθετήθηκε από την οικογένεια του αστυνομικού Young ο οποίος εξηγεί- “Είναι σαν γιος για μένα. Θα είναι μαζί μου για το υπόλοιπο της ζωής μας.”
Ο νέος συνεργάτης-σκύλος του Young είναι ο 2 ετών Yukon. Η οικογένεια και οι φίλοι του όλο και πληθαίνουν!
Ο δεσμός που συνδέει αυτούς τους αστυνομικούς με τα ζώα τους είναι γερός και δεν σπάει με τίποτα!