Η Τάρα έσωσε τον 5χρονο Τζέρεμι.(Βίντεο)

Ζώα

Ο μικρός Τζέρεμι έκανε ποδήλατο έξω από το σπίτι του στο Bakersfield της Καλιφόρνια των ΗΠΑ υπό την επίβλεψη της μητέρας του που εκείνη την ώρα πότιζε τα λουλούδια στον κήπο τους. Ξαφνικά εμφανίστηκε ο σκύλος του γείτονα, ο οποίος αναίτια άρπαξε το πόδι του μικρού, τον πέταξε κάτω από το ποδήλατο κι άρχισε να τον σέρνει.

Πριν προλάβει να αντιδράσει η μητέρα του, η γάτα της οικογένειας με τ’ όνομα Τάρα έδρασε αστραπιαία και με περίσσιο θάρρος έπεσε με ορμή πάνω στον σκύλο, αναγκάζοντας τον να αφήσει το πόδι του παιδιού και να τραπεί σε φυγή. Μάλιστα η Τάρα τον κυνήγησε κάποια μέτρα ώστε να σιγουρευτεί ότι δεν θα επιτεθεί ξανά στο αγόρι της οικογένειάς της.

Ο Τζέρεμι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου του έκαναν μερικά ράμματα στο πόδι και χάρη στην Τάρα αποφεύχθηκαν τα χειρότερα. Η στιγμής της επίθεσης καταγράφηκε από μια κάμερα ασφαλείας του σπιτιού της οικογένειας και δείχνει καρέ-καρέ τη θαρραλέα Τάρα να εμφανίζεται σαν «από μηχανής θεός» και να σώζει το αγοράκι μέσα από τα κοφτερά δόντια του σκύλου. «Κάθε φορά που βλέπω το βίντεο πιάνεται η καρδιά μου. Τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι πολύ χειρότερα αν δεν ήταν η Τάρα. Είμαστε ευγνώμονες» ανέφερε η μητέρα του Τζέρεμι, προσθέτοντας ότι η Τάρα είναι πλέον η μικρή ηρωίδα για τον 5χρονο γιο της.

Δείτε εδώ το βίντεο

Πηγή