Τον τάιζαν ασταμάτητα μέχρι που έγινε τόσο χοντρός που δε μπορούσε ούτε να περπατήσει. Δείτε ΠΩΣ είναι σήμερα!

Ζώα

Τα τελευταία 13 χρόνια, ένας αδέσποτος σκύλος με το όνομα Bolinha ζούσε έξω από ένα βενζινάδικο σε μια επαρχιακή περιοχή της Βραζιλίας. Οι περαστικοί και οι υπάλληλοι του βενζινάδικου τον τάιζαν με αποφάγια. 

1

Αν και μπορεί να ακούγεται καλό για ένα αδέσποτο ζώο, ο Bolinha έγινε παχύσαρκος και μετά βίας κουνιόταν. Καθώς όσοι τον τάιζαν δεν είχαν ιδέα ότι υπήρχαν και άλλοι που έκαναν το ίδιο, κανείς δεν γνώριζε πόση τροφή έτρωγε ο σκύλος.

2

Ο σκύλος έφτασε να ζυγίζει 36 κιλά και σχεδόν δεν κουνιόταν από τη φωλιά που είχε φτιάξει ανάμεσα σε σκουπίδια κοντά στο βενζινάδικο. Ευτυχώς, τα πράγματα θα άλλαζαν σύντομα προς το καλύτερο…

3

Ένας εθελοντής από μια γειτονική πόλη έμαθε την ιστορία του Bolinha και τον αναζήτησε. Αφού τον εντόπισε ανάμεσα από σωρούς σκουπιδιών, τον μετέφερε στο καταφύγιο ζώων.

4

Οι κτηνίατροι τον έκαναν μπάνιο και τον εμβολίασαν. Ο Bolinha αναμφίβολα χαιρόταν που δεχόταν τόση προσοχή και χάδια!

5

Οι κτηνίατροι και η φιλοζωική ομάδα είχαν στόχο ο Bolinha να χάσει βάρος και αυτό θα ήταν μια μακροχρόνια διαδικασία.

6

Παρά το γεγονός ότι ο Bolinha ήταν πλέον ένα ηλικιωμένο ζώο που δεν έζησε ποτέ σε σπίτι, ήταν πολύ υπάκουος. Σιγά σιγά άρχισε να βελτιώνεται η υγεία του, αλλά και να χάνει σταδιακά βάρος.

7

Δείτε πόσο χαίρεται που δέχεται χάδια και στοργή από μια όμορφη κοπέλα!

8

Ο Bolinha υποβλήθηκε σε αυστηρή διατροφή και περπατούσε σε ειδικό διάδρομο μέσα σε νερό. Αρχικά τα πράγματα ήταν δύσκολα, αλλά σταδιακά βελτιώθηκε!

9

Σύντομα οι κόποι του άρχισαν να αποδίδουν και ο Bolinha έχανε βάρος. Γινόταν πιο ευκίνητος και χαρούμενος!

10

Μέχρι σήμερα, ο Bolinha έχει χάσει 14 κιλά. Του έχουν μείνει μερικά παραπανίσια κιλά, αλλά σύντομα θα πετύχει το στόχο του.

11

Δείτε την εκπληκτική του μεταμόρφωση!

12

Credit: Honesttopaws