Βίντεο για την υιοθεσία αδέσποτων γιατί…η αγάπη δεν αγοράζεται!

Ζώα

«Η αγάπη δεν αγοράζεται, υιοθέτησε ένα αδέσποτο» είναι το μήνυμα που στέλνει το πολύ συγκινητικό βίντεο του φιλοζωικού σωματείου «Εθελοντές Αρωγοί Ζώων Αγίου Στεφάνου», το οποίο μας προτρέπει με ένα πολύ εύστοχο τρόπο να υιοθετήσουμε υπεύθυνα ένα αδέσποτο ζώο, κάνοντας ουσιαστικά μια πράξη αγάπης που θα αλλάξει τις ζωές όλων μας και θα φέρει πολλά χαμόγελα σε δίποδους και τετράποδους.

Οι εθελοντές μέλη του φιλοζωικού σωματείου «Εθελοντές Αρωγοί Ζώων Αγίου Στεφάνου» αναφέρουν για τους πρωταγωνιστές αυτού του βίντεο τα εξής:  «Οι άνθρωποι που εμφανίζονται στο βίντεο με τους σκύλους τους είναι φίλοι, ή μάλλον όχι φίλοι, αλλά οικογένεια που υιοθέτησαν σκυλάκια μας και τα έσωσαν από την αβέβαιη και τρομακτική ζωή του δρόμου. Χωρίς αυτούς τους ανθρώπους δεν θα μπορούσαμε να συνεχίσουμε να διασώζουμε ζώα. Μας δίνουν δύναμη και πίστη. Τους ευχαριστούμε. Χρήστο, Θοδωρή, Λουίζα, Chris, Ερμιόνη σας ευχαριστούμε».

Το βίντεο έγινε με την ευγενική προσφορά της εταιρείας Avion Films και τη σημαντική βοήθεια της Ανναμπέλλας Αρώνη.

Σενάριο – Σκηνοθεσία : Παναγιώτης Αγαβανάκης
Μουσική: Δημήτρης Σταματελόπουλος
Βιολί: Δημήτρης Τσιβγούλης
Κιθάρα: Τάσος Δελημιχάλης
Το γύρισμα έγινε στα στούντιο Vanias Xydas

«Όλοι αυτοί οι υπέροχοι επαγγελματίες εργάστηκαν πολλές ώρες δωρεάν για να γίνει πραγματικότητα αυτό το βίντεο και τους ευχαριστούμε από καρδιάς» αναφέρει το φιλοζωικό σωματείο «Εθελοντές Αρωγοί Ζώων Αγίου Στεφάνου».

Πηγή