Βρέθηκε με εγκαύματα από πετρέλαιο στη Ν. Φιλαδέλφεια αλλά κέρδισε τη μάχη για τη ζωή του

Ζώα

Σκληρή μάχη για να κρατηθεί στη ζωή έδωσε ο γατούλης που βλέπετε στις φωτογραφίες, ο οποίος εντοπίστηκε στις 21 Ιανουαρίου 2018 με εγκαύματα σε όλο του το σώμα από πετρέλαιο – με το οποίο προφανώς κάποιος τον περιέλουσε – σ’ ένα ακατοίκητο  σπίτι στην Νέα Φιλαδέλφεια Αττικής.

Κάτοικος της περιοχής που άκουγε τα έντονα νιαουρίσματά του από τους αβάστακτους πόνους ειδοποίησε τον Φιλοζωικό Σύλλογο Νέας Φιλαδέλφειας για να βοηθήσει στον εντοπισμό και τη σωτηρία του.

Εθελόντρια του Συλλόγου έσπευσε επί τόπου και κατάφερε να εισέλθει στο ακατοίκητο σπίτι όπου βρήκε τον γάτο σε άθλια κατάσταση, αφού σε όλο του σχεδόν το σώμα έφερε εγκαύματα από πετρέλαιο.

Ο Beau, όπως τον ονόμασαν οι σωτήρες του,  παρέμεινε για νοσηλεία σε κτηνιατρική κλινική έναν ολόκληρο μήνα καθώς η κατάσταση της υγείας του ήταν εξαιρετικά σοβαρή.

Όλο αυτό το διάστημα οι εθελοντές του Φιλοζωικού Συλλόγου Νέας Φιλαδέλφειας ήταν δίπλα του και συνέβαλαν ουσιαστικά για να κρατηθεί αυτό το πλάσμα στη ζωή. Μετά από 4 μήνες περίθαλψης και κυρίως ατελείωτο πόνο, ο Beau κατάφερε να βγει νικητής.

Επουλώθηκαν οι πληγές του, πάχυνε, έβγαλε πλούσιο τρίχωμα και δεν θυμίζει πια καθόλου εκείνον τον γατούλη  που υπέφερε για καιρό εξαιτίας του μίσους κάποιου ανθρώπου. Φιλοξενείται σε σπίτι εθελόντριας του Συλλόγου και είναι έτοιμος να βρει την παντοτινή του οικογένεια.

Ο Φιλοζωικός Σύλλογος Νέας Φιλαδέλφειας αναφέρει για τον Beau: «Η ζωή μας έχει μάθει ότι οι μεγαλύτερες μάχες δίνονται από αυτούς που η όψη τους δεν μοιάζει σε τίποτα με πολεμιστές.

Κάποιες φορές οι μάχες χάνονται, αλλά άλλες κερδίζονται και έτσι υπέροχα πλάσματα μένουν στον κόσμο μας, παρόλο που αυτός έχει κάνει τα πάντα πριν για να τα πληγώσει.

Τον Ιανουάριο ήταν ένα κακόμοιρο πλάσμα, ολόκληρο καμένο από το πετρέλαιο με το οποίο τον είχαν περιλούσει, αλλά παρόλη την ταλαιπωρία του, εμείς τον ονομάσαμε Beau.

Και ήρθε πέντε μήνες μετά να επιβεβαιώσει την επιλογή του ονόματος με τον πιο πανηγυρικό τρόπο, αφού πλέον είναι ένας υπέροχος, υγιής κούκλος! Ο Beau υπομονετικά, ήσυχα και με αξιοπρέπεια έδωσε μια τεράστια μάχη για τη ζωή του και πλέον είναι έτοιμος να βρει μια οικογένεια!».

Αν ενδιαφέρεστε να κάνετε μέλος στην οικογένειά σας τον Beau και να του δώσετε την αγάπη σας καλέστε στον αριθμό κινητού τηλεφώνου 6944949741.

Πηγή